صفحه اصلی | نقشه سایت | الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه | RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 08:58  -   1391/07/11 ارسال به دوستان

انتخاب دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای حضور درمسابقات آسیایی ایروبیک

رضا فرخیان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و عضو تیم ملی ایروبیک و ژیمناستیک برای اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا در اندونزی، برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، فرخیان دانشجوی رشته مکانیک گرایش جامدات در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مدت شش سال است به عضویت تیم ملی درآمده و در این دوره از مسابقات قهرمانی به همراه چهار نفر دیگر حضور خواهد داشت.

این مسابقات به عنوان بالاترین سطح رقابت ها را در آسیا شناخته می شود و ورزشکارانی از کشورهایی همچون چین، کره، ویتنام، مغولستان، اندونزی، ژاپن و... حضور خواهند یافت.

این مسابقات هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار می شود و فرخیان دور قبل مقام چهارم را کسب کرده بود.

رضا فرخیان صاحب رتبه چهارم رنکینگ جهانی 2010، ششم المپیک دانشجویان جهان 2011 و منتخب شرکت در بازی های جهانی اروبیک و ژیمناستیک کلمبیا 2013  است.

مسابقات قهرمانی آسیا ماه آینده(آبان) در اندونزی برگزار می شود.

Footer آمار بازدیدهاکاربران اينترنتValid XHTMLValid CSS