صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 14:54  -   1393/04/01 ارسال به دوستان

برای حضور در مسابقات جهانی خودروهای خورشیدی؛
خودروی خورشیدی هاوین در هیوستون امریکا حضور دارد

خودوری خورشیدی هاوین دو ساخت پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای شرکت در دوازدهمین دوره مسابقات خودروهای خورشیدی آمریکا در شهر هیوستون  حضور دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،تیم سازنده خودوری خورشیدی هاوین دو نیز از 20 تیر ماه عازم محل برگزاری مسابقات خواهند شد.

مسابقات خودروهای خورشیدی آمریکا از سال 1990 با حمایت شرکت جنرال موتورز، پس از موفقیت در اولین دوره­ ی مسابقات جهانی استرالیا برگزار شد. هدف از برگزاری این مسابقات توسعه­ ی علوم فنی مهندسی در راستای ترغیب جوامع بین المللی برای استفاده از انرژی های پاک است. این مسابقات که هر دو سال یک بار از سال 1990 تا 2012 برگزار شده دارای دو مرحله­یFSGPوASC است.

مرحله FSGPدر این دوره (2014) در پیست Circuit of the Americas برگزار می­شود که این مرحله به عنوان یک آزمون ورودی برای شرکت در رقابت اصلی یا ASCمحسوب می شود. تیم های شرکت کننده در مسابقه باید در چند روز، مسیر پیست را بپیمایند .

تیم ­هایی که بتوانند حد نصاب­ های لازم در مرحله­ی FSGP را کسب نمایند می­ توانند در رقابت اصلی یا ASCشرکت کنند. در رقابت اصلی تیم­ها باید مسیر جاده­ای مشخص شده را در 8 روز و با رعایت قوانین مسابقات طی کنند. مرحله ASCدر این دوره(2014) از شهر آستین واقع در ایالت تگزاس شروع شده و پس از گذشتن از ایالت­های اوکلاهما، میسوری،کانزاس،آیووا،نورساکا،ویسکونسن،در شهر مینیاپولیس واقع در ایالت مینیسوتا پایان می­یابد. طول  این مسیر  2700 کیلومتر است.

تیم­ها و دانشگاه های مطرح شرکت کننده در این مسابقات:

نام دانشگاه

رتبه دربین دانشگاه­های جهان

Massachusetts Institute of Technology (MIT)

MIT

1

Stanford University

دانشگاه استنفورد

4

Northwestern University

دانشگاه وسترن شمالی

12

University of California Berkeley

دانشگاه برکلی

20

Michigan State University

دانشگاه میشیگان

28

Georgia Institute of Technology

دانشگاه جرجیا تک

36

University of Minnesota

دانشگاه مینیسوتا

69

خودرو خورشیدی هاوین 2 از حمایت­های بانک صادرات ایران، شرکت گیتا باتری، دفتر پژوهش و فن آوری ریاست جمهوری بهره­ مند است و با حمایت های شرکت هما اکسپرس به مقصد آمریکا ارسال شده و در حال حاضر در شهر هیوستون آمریکا است.

.