صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:34  -   1393/08/24 ارسال به دوستان

به مناسبت هفته‌ي كتاب صورت مي‌گيرد؛
برنامه‌هاي ويژه‌ي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين به منظور ترويج فرهنگ كتاب‌خواني

کتابخانه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت هفته‌ي كتاب، اقدام به برگزاري نمایشگاهی از کتاب‌هاي دانشگاهی و فرهنگی كرده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، در اين نمايشگاه كه با همکاری معاونت پژوهشی و فرهنگی برگزار می‌شود، علاقه‌مندان مي‌توانند كتاب‌هاي مورد نياز خود را با 20 تا 40 درصد تخفیف تهيه كنند.

برگزاری کارگاه آشنایی با کتابخانه و منابع دیجیتال از ديگر برنامه‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين در اين هفته‌ است كه طي آن دانشجویان با شرکت در این کارگاه از روند فعالیت کتابخانه، مرجع و همچنین چگونگی استفاده از منابع دیجیتالی شامل مقالات فارسی، لاتین و کتاب‌های الکترونیکی آشنا می‌شوند.

از ديگر برنامه‌هاي ويژه‌ي هفته‌ي كتاب‌خواني در دانشگاه آزاد اسلامي قزوين مي‌توان به عضویت در کتابخانه با تخفیف صددرصد اشاره كرد كه دانشجویان می‌توانند در طول هفته کتاب با مراجعه به کتابخانه از سرویس عضویت رایگان استفاده كنند.

برپایی ایستگاه مبادله و اهداي کتاب از ديگر برنامه‌هاي ويژه‌ي هفته‌ي کتاب است كه با همت معاونت فرهنگی برگزار مي‌شود و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به این ایستگاه اقدام به اهدا و مبادله‌ي کتاب‌هاي مطالعه شده‌ي خود كنند.

برگزاری مسابقه کتابخوانی و تقدیر از نویسندگان برتر، از ديگر برنامه‌هاي تدارك ديده شده براي هفته‌ي كتاب‌خواني در دانشگاه آزاد اسلامي قزوين است.

شايان ذكر است؛ 24 تا 30 آبان ماه به عنوان هفته‌ي كتاب‌خواني و كتاب‌داري نام‌گذاري شده است.