تاریخ و زمان انتشار : 16:07  -   1394/01/22 ارسال به دوستان

با كسب 11 مقام در مسابقات بين المللي ربوكاپ آزاد ايران؛
MRL دانشگاه آزاد اسلامي قزوين باز هم پرافتخارترين تيم شد

دهمین دوره مسابقات بين المللي ربوکاپ آزاد ایران 2015، با درخشش خيره كننده ي تيم MRL دانشگاه آزاد اسلامي قزوين به پايان رسيد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2015، پس از چهار روز رقابت جذاب، فشرده و ديدني، تيم MRL دانشگاه آزاد اسلامي قزوين توانست با كسب 11 مقام، عنوان پرافتخارترين تيم اين دوره مسابقات را از آن خود كند.

تيم هاي برتر دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2015 كه بزرگ ترين رويداد رباتيك خاورميانه محسوب مي شود، مشخص شدند و برگزيدگان هر ليگ اعلام شد. تيم MRL  دانشگاه آزاد اسلامي قزوين يكي از پرافتخارترين تيم هاي رباتيك ايران و جهان نيز كه هر سال عناوين متعددي در سطح مسابقات داخلي و بين المللي كسب مي كند، در اين رقابت ها با كسب 11 مقام در ليگ هاي مختلف، به عنوان پرافتخارترين تيم اين دوره از مسابقات انتخاب شد.

تيم MRL در لیگ ربات خانگی مقام اول را کسب کرد. اين تيم در لیگ امدادگر شبیه ساز نيز به مقام نخست رسيد.

در لیگ امدادگر مجازی تيم MRL  مقام نخست را به دست آورد. اين تيم هم چنين در لیگ فوتبالیست سایز کوچک بالاتر از تيم هاي ايمورتال دانشگاه تهران و اي.آر فورس آلمان به مقام قهرماني رسيد.

تيم MRL دانشگاه آزاد اسلامي قزوين با كسب 173 امتياز، عنوان قهرماني ليگ زير دريايي را نيز از آن خود كرد.

در لیگ امدادگر تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به همراه تیم YRA از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به طور مشترک به مقام رسيدند.

در لیگ نائو نيز تيم MRL پس از تیم HTWK از آلمان در رتبه ي دوم قرار گرفت.

در لیگ ربات پرنده تیم MRL پس از تيم هاي کی.ان.تو.سی و ای.آر.سی سوم شد.

در رقابت‌های بخش  فنی نيز تيم MRL عنوان بهترین طراحی فنی را از آن خود کرد.

در رقابت هاي بخش فني لیگ امدادگر واقعی نيز تیم MRL  صاحب 2 مقام برتر شد و عنوان بهترین ربات خودمختار و بهترین توانایی حرکتی را به دست آورد.

شایان ذکر است؛ دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2015، با شركت 345 تیم از كشورهاي هلند، سوئیس، کانادا، پاکستان، انگلیس، آلمان، چین، مکزیک، آمریکا، هند، تایلند، مصر، بلژیک، ایران و کلمبیا از روز 18 تا 21 فروردین ماه سال 94 در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی با حمایت شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران، سازمان توسعه تجارت ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، بانک صادرات ایران، استانداری قزوین، بانک پاسارگاد، شهرداری تهران، شرکت واگن سازی، بانک ملت، شهرداری قزوین، شهرداری مشهد، هتل پارسیان آزادی، شرکت دی.جی کالا، بانک ملی ایران، شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران)، فروشگاه اینترنتی کافه بازار و شرکت رهنما در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.