تاریخ و زمان انتشار : 12:18  -   1394/01/31 ارسال به دوستان

حضور پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامي قزوين در ديدار با آيت‌اله هاشمي

استعدادهای درخشان همچون شمع می‌سوزند تا جامعه‌ی آنها در تاریکی، جهل و عقب ماندگی علمی و فنی نماند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، نخبگان، استعدادهای درخشان و اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان با آیت‌اله هاشمی رفسنجانی رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام و رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ديدار كردند.

در اين ديدار كه با حضور پروفسور ميرزاده رييس دانشگاه آزاد اسلامي و دكتر زارع رييس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان همراه بود، استعدادهاي درخشان كشور به ارايه‌ي گزارشي از فعاليت‌ها و دست‌آوردهاي علمي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند.

آیت‌اله هاشمی نيز در این دیدار صمیمانه مبتکرین و مخترعین جوان را سرمایه‌های ارزشمند و گنج‌های واقعی کشور خواند و با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت این باشگاه، گفت: استعدادهای درخشان که همچون شمع می‌سوزند تا جامعه‌ی آنها در تاریکی، جهل و عقب ماندگی علمی و فنی نماند، پایه‌های کشور را محکم می‌کنند.

شايان ذكر است؛ محققان و اعضاي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامي قزوين نيز در اين ديدار حضور پررنگي داشتند.