تاریخ و زمان انتشار : 14:47  -   1394/02/29 ارسال به دوستان

حضور چشم گیر محصولات پژوهشی واحد قزوین در نمایشگاه دست آوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی

دست آوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صبح امروز مورد بازید ریاست جمهور قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، نمایشگاه دست آوردهای پژِوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر حسن روحانی  رییس جمهور گشایش یافت.

دانشگاه آزاد اسلامی قزوين با ارائه دست آوردهای پژوهشی خود حضور چشم گیري در این نمایشگاه دارد و در این راستا ریاست جمهوری با بازدید از ربات انسان نما، ربات امدادگر واقعی ،  ربات موازی ، خودوروی کوآدرو ، موتور سیکلت  و خودروی الکتریکی  پاراکس و خودروی خورشیدی هاوین با دست آوردهای اين دانشگاه آشنا شد.

در این نمایشگاه دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با ارائه توضیحاتي به معرفی محصولات مراکز تحقیقاتی اين واحد پرداخت كه اين دست آوردها مورد توجه دکتر حسن روحانی قرار گرفت.

نمایشگاه دست آوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی  از 29 اردیبهشت ماه 94 در واحد علوم تحقیقات تهران برگزار می شود.

شايان ذكر است؛ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار کننده مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران و صاحب صدها مقام برتر در زمینه ی رباتیک و هوش مصنوعی هم چنین خودورهای خورشیدی و الکتریکی است.