کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:23  -   1394/02/31 ارسال به دوستان

هم زمان با سال روز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی رخ داد:
بازدید آیت الله هاشمی از دست آوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور در واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه، ضمن بازدید از نمایشگاه دست آوردهای پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی از سامانه‌های آزاداکسپو و سا‌ها رونمایی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی  قزوین ، هم زمان با سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، آیت الله هاشمی رفسنجانی به همراه دکتر میرزاده و جمعی از معاونان، روسای واحد‌ها و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی، از نمایشگاه دست آوردهای پژوهش و فن آوری در کتابخانه مرحوم دکتر حسن حبیبی بازدید و هم چنین با دست آوردهای پژوهشی واحد قزوین آشنا شد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی از ربات امدادگر، ربات خانگی،ربات موازی ، خودروی کوآدرو و خودروی الکتریکی پاراکس بازدید کرد.

دکتر مرتضی موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و پژوهشگران و محققان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این بازدید در خصوص دست آوردهای پژوهشی واحد قزوین به ارائه توضیحاتی کردند.

در ادامه این مراسم آیین بزرگداشت سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.