تاریخ و زمان انتشار : 09:28  -   1394/03/02 ارسال به دوستان

در جشنواره فرهیختگان صورت گرفت:
از دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تقدیر شد

در جشنواره فرهیختگان دانشگاه ازاد اسلامی از دکتر موسی خانی رییس واحد قزوین تقدیر ویژه به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، هم زمان با سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و برپایی نمایشگاه و جشنواره فرهیختگان، آیت الله هاشمی رفسنجانی رييس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی  طی مراسمی در سالن شهید مطهری واحد علوم تحقیقات تهران از برگزیدگان و پژوهشگران تقدیر کرد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی همراه با دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر هاشمی استاندار تهران، دکتر عزیزی رییس کمیسیون اجتماعی مجلس، دکتر جاسبی رییس اسبق دانشگاه  و دکتر واشقانی معاون پژوهشی از پژوهشگران تقدیر کردند.

دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین  نشان خود را از رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام که در عین حال رییس هیات موسس دانشگاه آزاد هم هست، دریافت کرد.

دکتر مرتضی موسی خانی در طول 23 سال مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این واحد را به یکی بهترین واحدهای دانشگاهی تبدیل کرده و با تاسیس نخستین مرکز تحقیقات مکاترونیک در رشد و توسعه دانش رباتیک و هوش مصنوعی در ایران سهم ارزنده ای دارد.

دکتر موسی خانی به عنوان رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران ده دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران را نیز مدیریت کرده است که هر سال فروردین ماه در نمایشگاه بین المللی تهران با حضور تیم های مطرح خارجی و ایرانی برگزار می شود.

از دیگر اقدامات  دکتر موسی خانی سرمایه گذاری پژوهشی برای ساخت خودروهای همساز با محیط زیست است . خودروی خورشیدی هاوین 1و 2 ، خودروی الکتریکي پاراکس ، خودروی هیبریدی و موتور سیکلت الکتریکی با حمایت رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مرکز تحقیقات مکانیک و خودروی واحد قزوین ساخت شده و به عناوین شایانی در مسابقات جهانی و ملی دست یافته است.

دکتر موسی خانی به عنوان کارآفرین برتر کشوری نیز نشان ویژه جشنواره ملی کارآفرینان برتر را دریافت کرده است.