تاریخ و زمان انتشار : 16:13  -   1394/03/25 ارسال به دوستان

تیم ربات زیر دریایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تنها نماینده ایران در مسابقات جهانی کانادا

تیم ربات زیر دریایی (ROV) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان تنها تیم ایرانی برای نخستین بار صلاحیت فنی حضور در مسابقات جهانی ربات زیر دریایی (MATE) را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دوره از مسابقات  که از اعتبار زیادی برخوردار است  صلاحیت  100 تیم از دانشگاه های مطرح دنیا مورد  بررسی  قرار گرفت که از بین آن ها تیم هایی از دانشگاه های معتبر دنیا همچون دانشگاه های آریزونا، ماساچوستMIT، واشنگتن، اوهایو، می سی سی پی، نیو همشایر، آستین تگزاس، هنگ کنگ(چین) ، ماری تایم (روسیه) و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای حضور در مسابقات مورد تایید قرار گرفت.

این مسابقات از 25 لغایت 27 ژوئن در ایالت سنت جون کانادا با حضور 35 تیم برگزار می شود و شرکت های مطرحی همچون ناسا، شِل، پژو، جنرال موتورز، ایسوس،IEEE،ISI، MPC و  DEEP SEAبه عنوان حامی مالی این مسابقات حضور دارند.

تیم ربات زیر دریایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین  که دارنده پنج عنوان قهرمانی در مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران است در این دوره از مسابقات به عنوان تنها تیم ایرانی پذیرفته و دعوت نامه رسمی حضور در مسابقات را دریافت کرده است.

ربات زیر دریایی با قابلیت بهره گیری در صنایع نظامی و غیر نظامی، امکاني ویژه را در اختیار انسان قرار می دهد تا در شرایط مختلف جوی بر تاسیسات نفتی و غیره تسلط داشته باشد.