صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:50  -   1394/07/15 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 2005

دكتر موسي‌خاني در مراسم تجليل از برگزيدگان علمي، فرهنگي و پژوهشي:
فرهنگ، تنها توجه به نمادهاي ظاهري نيست

اگر به ارزش‌ها عمل كنيم، قطعا در دنيا و آخرت سرنوشت خيلي خوبي خواهيم داشت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، مراسم تجليل از برگزيدگان علمي، فرهنگي و پژوهشي اين دانشگاه همزمان با بزرگداشت عيد غدير با حضور هيات رييسه دانشگاه، مديريت بانك صادرات استان قزوين، استادان و دانشجويان در سالن آمفي تئاتر علامه رفيعي برگزار شد.

در اين مراسم باشكوه رييس دانشگاه آزاد اسلامي قزوين ضمن تبريك عيد بزرگ غدير و تسليت به مناسبت جان باختن تعداد زيادي از همطونان عزيزمان در فاجعه‌ي منا، گفت: اميدوارم همه‌ي ما علي‌وار زندگي كنيم.

دكتر موسي‌خاني با اشاره به برخي سجاياي اخلاقي و رفتاري اميرالمومنين (ع)، افزود: بسياري از نكات مهمي كه در كتاب‌هاي استادان علم مديريت ديده مي‌شود، همان فرازهايي است كه حضرت علي (ع) سال‌ها پيش آن را بيان نموده‌اند.

وي با تاكيد بر راستي و درستي، تصريح كرد: تحقيقات دنيا نشان مي‌دهد آن‌هايي كه اخلاق را رعايت مي‌كنند و به مشتري خود راست مي‌گويند، حتي اگر محصولات و كالاي آنان پايين‌تر از محصولات مشابه باشد، فروش بيشتري دارند.

رييس دانشگاه آزاد اسلامي قزوين ادامه داد:‌ اگر ما به مباني ديني خود احترام مي‌گذاريم و براي ما به عنوان ارزش حاكميت پيدا مي‌كنند، نتيجه‌ و سود آن به خود ما بر خواهد گشت؛ يعني آنچه كه خداوند سبحان به عنوان دستور ديني براي ما گفته‌اند در دنيا تحت عنوان تئوري‌هاي استادان برجسته اجرا مي‌شود.

دكتر موسي‌خاني گفت: اگر ما به ارزش‌ها و قوانيني كه ائمه‌ي اطهار و امام علي (ع) بيان كرده‌اند عمل كنيم، قطعا در دنيا و آخرت سرنوشت خيلي خوبي خواهيم داشت.

وي با ابراز تاسف از برخي مشكلات فرهنگي موجود در جامعه، خاطرنشان كرد: متاسفانه ما در برخي موارد فاصله‌ي جدي با مقوله‌ي فرهنگ داريم، البته در ظاهر آن را بيان مي‌كنيم، اما فرهنگ تنها توجه به نمادهاي ظاهري نيست، دو مولفه‌ي اساسي‌تر دارد؛ يكي ارزش‌ها و ديگري مفروضات الهي.

رييس دانشگاه آزاد اسلامي قزوين ادامه داد: فرهنگ اين نيست كه تنها يك نماد ظاهري را رعايت و ادعاي مسلماني كنيم؛ اين تنها يك مقوله‌ي ظاهري از فرهنگ است، اصل و اساس فرهنگ، ارزش‌ها است كه نمادهاي ظاهري بايد منبعث از ارزش‌ها باشد؛ اگر اين مساله نهادينه شود، آن زمان كار فرهنگي انجام شده و ما توانسته‌ايم انسان‌ها را در مدار فرهنگ قرار دهيم.

دكتر موسي‌خاني در بخش ديگري از سخنانش گفت: من نگرانم از اين كه پس از 35 سال رهبر معظم انقلاب آن‌قدر در مقوله‌ي فرهنگ دغدغه دارند كه سال گذشته را به نام فرهنگ نام‌گذاري كردند؛ اين نشان مي‌دهد كه ارزش‌ها و مفروضات الهي مساله‌اي جدي است كه كمتر به آن پرداخته شده است.

وي تصريح كرد: حضرت امام خميني (ره) فرمودند دانشگاه كارخانه‌ي انسان‌سازي است، ما بايد در دانشگاه خويشتن‌داري كنيم و عزت نفس داشته باشيم.

مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي آزاد اسلامي استان قزوين نيز در اين مراسم با تبريك عيد غدير و ذكر آيه‌اي از قرآن كريم كه مي‌فرمايد "خداوند كافرها را هيچ موقع مجال نمي‌دهد"، بر حقانيت ولايت امام علي (ع) تاكيد كرد.

حجت‌الاسلام والمسلمين حيدري ضمن پاسداشت زحمات و تلاش‌هاي برگزيدگان علمي، فرهنگي و پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، وجود آنان را نگين و زينت‌بخش اين دانشگاه دانست.

وي ضمن ارزنده خواندن فعاليت‌هاي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، گفت: ظرفيت قزوين و اين دانشگاه بسيار زياد است و ما مي‌‌توانيم بيش از پيش توانايي‌هاي خود را به نمايش بگذاريم.

مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي آزاد اسلامي استان ادامه داد: مقام معظم رهبري در مقوله‌ي فرهنگ بيانات ارزشمندي دارند و مي‌فرمايند فرهنگ بستر اصلي زندگي مردم است.

حجت‌الاسلام والمسلمين حيدري افزود: خداوند را شاكريم كه دانشگاه آزاد اسلامي قزوين امروز چنين جايگاهي دارد و از سراسر كشور دانشجو مي‌پذيرد كه نشان از اعتماد بالا به اين دانشگاه در عرصه‌هاي مختلف است؛ اميدواريم اين جايگاه باز هم اعتلا و ارتقا يابد.

وي تصريح كرد: اگر علم، دين، سياست، فرهنگ و هنر با محور ارزش‌هاي انساني حركت كند، تعالي و بالندگي فراگير خواهد شد و دانشگاه آزاد اسلامي قزوين اين ظرفيت را دارد.

مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي آزاد اسلامي استان در پايان با ابراز ناراحتي از فاجعه‌ي منا، گفت: متاسفانه قبله‌ي سابق و فعلي اسلام در دست دو رژيم غاصب و جعلي گرفتار است؛ يكي اسرائيل غاصب، خون‌آشام و كودك كُش و ديگري آل سعود كه دعا مي‌كنيم اين معلونان كه كودكان مظلوم يمن را با فضاحت به خاك و خون مي‌كشند، به آل سقوط تبديل شوند. امروز وظيفه‌ي شما دانشجويان، نخبگان و فرهيختگان اين است كه با اعتلايي كه به علم، دانش و كشور عزيزمان مي‌دهيد، بتوانيد اين حق غصب شده را به دست آوريد.

شايان ذكر است؛ در اين مراسم از برگزيدگان عرصه‌هاي مختلف علمي، فرهنگي و پژوهشي دانشگاه‌ آزاد اسلامي قزوين با اهداي لوح و تنديس تقدير شد. همچنين مديريت بانك صادرات استان قزوين نيز به عنوان يكي از حاميان مالي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين به تعدادي از دانشجويان برگزيده، يك حساب گنجينه‌ي سپهر با موجودي يك ميليون ريال اهدا كردند.