تاریخ و زمان انتشار : 09:37  -   1394/08/18 ارسال به دوستان

اطلاعیه وام قرض‌الحسنه بلند مدت نیمسال اول سال 95-94 وزارت علوم تخصیص یافته به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجویان گرامی که مایلند از وام تخصیص یافته استفاده نمایند با عنایت به شرایط ذیل و رعایت تمامی موارد مطروحه اقدام به تکمیل مدارک نمایند :

«الویت با دانشجویانی می‌باشد که برای اولین بار وام بلند مدت تقاضا می‌نمایند و تحویل مدارک تا تاریخ 10/09/1394 ملاک عمل خواهد بود»
«دانشجویانی که قبلاً نسبت به تعهد نامه محضری اقدام نموده اند مجدد نیازی به تنظیم سند محضری ندارند فقط فرم درخواست وام شهریه را تکمیل و ممهور به مهرآموزش، تحویل اداره صندوق رفاه دانشجویی بدهند»

1- دانشجویان ترم 5 به بعد مقطع کارشناسی ناپیوسته و کاردانی، ترم 9 به بعد مقطع کارشناسی، ترم 5 به بعد مقطع کارشناسی ارشد و ترم 8 به بعد دکتری نمی‌توانند از وام استفاده نمایند.
2- وام فوق بصورت وام شهریه بوده و صرفا جهت تامین بخشی از شهریه بوده و به حساب بستانکاری دانشجویان منظور می‌گردد.
3- وام مورد اشاره به صورت بلند مدت بوده و پرداخت آن بعد از فراغت از تحصیل می‌باشد.
4- کارمزد وام فوق طبق مصوبه وزارت علوم 4% (چهار درصد) می‌باشد و جریمه عدم پرداخت اقساط طبق فرمول صندوق رفاه وزارت علوم محاسبه و دریافت می‌گردد.
5- دانشجویان در هنگام تسویه‌حساب با دانشگاه در صورت تمایل به تقسیط، موظفند 10% (ده درصد) از کل وام دریافتی را به صورت نقد و مابقی اقساط به اضافه کارمزد متعلقه را ماهیانه بصورت دفترچه اقساط پرداخت نمایند.این دانشجویان پس انجام مراحل تقسیط فقط گواهی موقت دریافت می نمایند و پس از تسویه کامل وام تحویل دانشنامه بلامانع است .
6- دانشجویانی که مایل به تقسیط وام نیستند می‌توانند در هنگام تسویه‌حساب با دانشگاه تمایل خود را مبنی بر تسویه کامل اعلام نموده و وام را به اضافه کارمزد به صورت نقد پرداخت نمایند .
7- در صورت عدم پرداخت اقساط وام فوق (سه قسط متوالی) کل بدهی باقی‌مانده وام تبدیل به دین حال شده و بدهکاران موظفند کل بدهی را بصورت یکجا پرداخت نمایند در غیر این صورت طبق مفاد مندرج تعهد نامه محضری قوانین مقررات صندوق رفاه وزارت علوم رفتار خواهد شد.
8- در مقاطع تحصیلی که در این دانشگاه از وام فوق استفاده کرده ویا استفاده می کنند توجه کافی به این نکته داشته باشند که در هنگام تسویه حساب (فارغ التحصیلی) نباید تاریخ فارغ التحصیلی از زمان صدور تا ارائه آن به اداره صندوق رفاه از نه ماه گذشته باشد در غیر این صورت مسئولیت عدم تقسیط به عهده دانشجو می باشد .
9- دانشجویانی که به هر دلیلی (انصراف،ترک تحصیل ،اخراجی،...) در طول مدت تحصیل از وام فوق استفاده نموده اند باید وام فوق را بصورت کامل تسویه حساب نمایندو موارد فوق را به صندوق رفاه اعلام نمایند.
10-دانشجویان گرامی پس از مطالعه مفاد ذکر شده می توانند در فرصت مشخص شده از تاریخ 20/08/1394 به سایت دانشگاه مراجعه و نسبت به دریافت مدارک وام اقدام و پس از تکمیل فرمهای فوق به انضمام مدارک اعلام شده تا تاریخ 10/09/94 امور دانشجویی دانشکده خود تحویل نمایند . بدیهی است پس از بررسی مدارک ارسالی دانشجویان توسط اداره صندوق رفاه در صورت تکمیل بودن مدارک وام تخصیص داده می شود و پرونده ها بر اساس تحویل در اولویت دریافت قرار می گیرد .
نکات مهم:
1- دانشجویانی که در مقاطع تحصیلی قبل از دانشگاههای (دولتی،غیر دولتی،دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزش عالی) وام وزارت علوم دریافت نموده‌اند حتما و موکدا قبل از دریافت مدارک جدید و تکمیل آنها نسبت به روشن شدن وضعیت وام قبل (تسویه حساب یا صدور دفترچه) اقدام لازم را انجام دهند. ضمنا تاکید می‌گردد در صورتیکه اقساط معوقه وام‌های قبلی تسویه نگردد پرداخت وام جدید با مشگل روبرو می‌شود.
2- تاکید می‌گردد دانشجویان گرامی در هنگام تکمیل پرونده وام ،ضامن مورد نیازحتما کارمند رسمی و پیمانی (دولتی) با حکم کارگزینی و یا حکم بازنشستگی بوده و کارکنان قراردادی نمیتوانند بعنوان ضامن اقدام نمایند، در صورتیکه ضامن باز نشسته تامین اجتماعی و سازمان نیرو های مسلح و ادارات دولتی باشند نامه کسر از حقوق از ادارات مربوطه لازم و ضروری می‌باشد.
ضمنا کسر از حقوق بنام صندوق رفاه دانشجویا ن وزارت علوم وتحقیقات و فناوری می باشد.
در پایان با عنایت به توضیحات ارائه شده مسئولیت عدم رعایت موارد فوق و ناقص بودن مدارک به عهده دانشجو می‌باشد.

«جهت دریافت فرم های مربوطه اینجا را کلیک نمایید»

« اداره صندوق رفاه دانشجویان»