کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 14:14  -   1394/08/19 ارسال به دوستان

حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدرضا خزایی در بازدید از نمایشگاه مطبوعات:
دانشگاه آزاد اسلامی یک واقعیت انکارناپذیر است

معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز با بیان این مطلب گفت: نمایشگاه امسال مطبوعات و خبرگزاری ها بسیار نمایشگاه خوبی است و افراد از تجربه ی یکدیگر استفاده می کنند و به نظرم فضایی فراهم شده که کشور را به سوی اخبار آزاد پیش می برد و این بسیار ارزشمند است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدرضا خزایی که از غرفه ی دانشگاه آزاد اسلامی بازدید می کرد، افزود: دانشگاه ها همیشه مرکز تبادل اندیشه و افکار بوده اند و تولید علم می کنند. در این نمایشگاه نیز چون به مطبوعات اختصاص دارد، بیشتر نشریات عمومی دیده می شود و خبری از نشریات تخصصی دانشگاه ها نیست.

وی ادامه داد: نشریات تخصصی دانشگاهی نسبت به نشریات عمومی از ارزش بالاتری برخوردار هستند، زیرا برای انتشار آن تحقیقات مختلفی صورت می گیرد.

دکتر خزایی با ابراز خرسندی از حضور دانشگاه ها در نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری های کشور، تصریح کرد: همه ی دانشگاه ها به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی حضور خوبی در این نمایشگاه داشته اند.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک واقعیت انکارناپذیر است که از زمان حضور امام (ره) پایه گذاری و توسط آیت اله هاشمی پیگیری جدی شد و پیشروی بسیار خوبی هم داشته و بخش عظیمی از کوله بار علمی، فرهنگی، پژوهشی، تحصیلات تکمیلی و آموزش عالی را برعهده دارد و به همین دلیل حضور این دانشگاه در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها ارزشمند است.

حجت الاسلام والمسلمین خزایی، فعالیت دانشگاه ها را تخصصی خواند و افزود: در واحد تهران مرکز دانشکده ی مطالعات رسانه ها داریم که استادان بزرگی در آن تدریس می کنند، بنا براین دانشگاه ها چون فعالیت تخصصی دارند خیلی می توانند برای نشریه های علمی جامعه مفید باشند.

معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در پایان گفت: غالب کسانی که تولید خبر می کنند، از بدنه ی دانشگاه ها هستند و این بسیار با اهمیت است.

یادآور می شود، بیست و یکمین نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری ها از 16 تا 22 آبان ماه در مصلای تهران برپا است و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان نماینده و شاخص دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در غرفه ی 381 شبستان اصلی، حضوری فعال و چشمگیر دارد.