تاریخ و زمان انتشار : 15:21  -   1394/08/21 ارسال به دوستان

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از نمایشگاه مطبوعات:
نقد، یک ضرورت برای جامعه ی دینی و انقلابی ما است

اهالی مطبوعات چهره های اهل قلم، متفکر، سرمایه های اثرگذار و به نحوی نخبه های به روز جامعه و نقش آفرین هستند که به عنوان رکنی از ارکان می توانند در حوزه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تاثیرگذار باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری در حاشیه ی بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری های کشور با بیان این مطالب، افزود: دانشگاه ها نقش حیاتی در جامعه دارند و طبیعی است که نشریات دانشجویی هرچند تنها یک نشریه صنفی باشند، باز هم نقش تخصص در آن ها بیشتر از سایر نشریات باشد.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با مثبت ارزیابی کردن حضور دانشگاه ها در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، تصریح کرد: قطعا این حضور به غنا و تخصصی بودن نمایشگاه مطبوعات کمک می کند و جا دارد از دکتر طه هاشمی چهره ی فرهنگی و مطبوعاتی کشور تقدیر و تشکر کنم که این نقش فعال و کارآمد را همراه با حضور اثرگذار برای دانشجویان و نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی فراهم کردند.

وی گفت: بازدید نخبگان جامعه، مردم عادی، علما و روحانیون و استفاده از نقطه نظرات آن ها می تواند به غنای این نمایشگاه در سال های آتی کمک کند.

حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری با اشاره به شعار "نقد منصفانه، پاسخ مسوولانه" در بیست و یکمین نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری های کشور، افزود: مقام معظم رهبری، شهید بهشتی، شهید مطهری و آیت اله هاشمی آزاداندیشان جامعه ی ما محسوب می شوند و اگر دقت کنیم رشد و بالندی هر فکری در گرو نقد است؛ بنا براین نقد، یک ضرورت برای جامعه ی دینی و انقلابی ما است.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: آنچه در سال های اخیر زیان های بسیاری متوجه نظام کرده، "قدح" است، یعنی "تخریب" و "قادح" یعنی "تخریب کننده"؛ کسی که مواردی را به عنوان دروغ، افترا، تهمت و برچسب زنی مبنای نظر قرار می دهد، برای این که اصل را ضایع کند و نقش آن واقعیت را که می تواند اثربخشی بالقوه داشته باشد را، هیچ کند.

وی افزود: در دولت قبل فضایی که در دانشگاه ها و خارج از آن پیش آمد فضای تخریب، تهمت و افترا و به نحوی جز شرایط رفتاری رییس دولت و همراهان ایشان بود و در نتیجه انتخابات سال 88 به افراط و تفریط کشیده شد و دو دستگی در آن اوج گرفت که خسارت های مادی و معنوی زیادی برای نظام به بار آورد.

حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری با اشاره به قرار داشتن در آستانه ی انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: کسانی که نان خود را در اختلافات، فرافکنی و تهمت می بینند سعی می کنند فضای گذشته را برای تخریب سرمایه های نظام تجدید کنند.

وی افزود: استادان و بزرگان حوزه و دانشگاه و همچنین کاندیداها باید فضایی ایجاد کنند که برخی افراد برای حفظ آبروی خود در انتخابات پا پیش نگذارند، زیرا نان این افراد در تفرقه و اختلاف است.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: فضای نقد سازنده که ریاست محترم جمهور مطرح کرده اند را باید دنبال کنیم و نهادهای موثر نظام به ویژه قوه قضائیه و نهادهای نظارتی جلوی افراد تحریف گر و تخریب گر را بگیرند و کاری کنیم فضای عقلانیت، همراه با نشاط و انبساط خاطر در کشور حکم فرما باشد.

شایان ذکر است، بیست و یکمین نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری ها از 16 تا 22 آبان ماه در مصلای تهران برپا است و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان نماینده و شاخص دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در غرفه ی 381 شبستان اصلی، حضوری فعال و چشمگیر دارد.