تاریخ و زمان انتشار : 19:40  -   1394/08/22 ارسال به دوستان

با اتمام بیست و یکمین نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری های کشور صورت گرفت؛
پایان بزرگ ترین گردهمایی رسانه ای کشور

آیین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری های کشور با حضور اهالی رسانه و علاقه مندان این حوزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در محل برگزاری نمایشگاه در مصلای تهران برگزار شد، از رسانه های برتر در حوزه خبر و اطلاع رسانی تقدیر شد.

بیست و یکمین نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری های کشور از 16 تا 22 آبان ماه با حضور بیش از ٧٠٠ رسانه ی کشور در مصلای تهران با شعار «نقد منصفانه، پاسخ مسئولانه» برگزار شد و مورد بازدید بسیاری از اقشار مردم، مقام‌های کشوری، لشگری، کارشناسان و صاحب‌نظران عرصه رسانه قرار گرفت.

شرکت کنندگان در قالب ٦٠٠ غرفه در ٩ گروه «عمومی و خانواده»، «دین و اندیشه»، «فرهنگی هنری»، «سیاسی اقتصادی»، «آموزشی تخصصی»، «محلی و منطقه ای»، «موسسات مطبوعاتی»، «روزنامه‌ها» و «خبرگزاری‌ها» حضور داشتند.

شایان ذکر است؛ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان نماینده و شاخص دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در بیست و یکمین نمایشگاه سراسری مطبوعات و خبرگزاری های کشور در غرفه ی 381 شبستان اصلی، حضوری فعال و چشمگیر داشت.