کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 17:13  -   1394/08/28 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در همایش رباتیک:
رمز موفقیت، خودباوری است

ما به دنیا آمده ایم که اثر وجودی برجای بگذاریم؛ شرکت های آرمانی به فراتر از سود فکر می کنند و هدف شان تسخیر قلب افراد است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همایش رباتیک با حضور رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران، نمایندگان استانداری قزوین، محققان و پژوهشگران مرکز تحقیقاتی MRL و دانشجویان علاقه مند به این رشته در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

در این همایش که به معرفی رشته ی رباتیک و فعالیت های مرکز تحقیقاتی مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین (MRL) اختصاص داشت، علاقه مندان و دانشجویان تازه وارد با افتخارات و دست آوردهای این مرکز آشنا شدند.

دکتر موسی خانی نیز در این همایش با اشاره به تاریخچه و افتخارات مرکز تحقیقاتی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: این دانشگاه از هیچ ساخته شد و تاکنون فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته است.

رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران با اشاره به مقصود بنیادین انسان ها گفت: ما به دنیا آمده ایم که اثر وجودی برجای بگذاریم. شرکت های آرمانی به فراتر از سود فکر می کنند و هدف شان تسخیر قلب افراد است؛ انسان های موفق به دنبال اثر گذاری برای بشریت هستند.

وی با تاکید بر تلاش و پشتکار در زندگی، گفت: همان طور که امام (ره) فرمودند، باید اعتقاد داشته باشیم که می توانیم؛ رمز موفقیت، خودباوری است.

دکتر موسی خانی تصریح کرد: ما باید به "چرا" فکر کنیم، نه به "چگونه"؛ آن هایی که به دنبال چرا هستند، مقصود و هدف دارند.

گفت و گوی زنده و تصویری با محققان سابق مرکز MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین که برای ادامه ی تحصیل در اروپا حضور دارند، از دیگر بخش های جذاب این همایش بود که با استقبال حاضران مواجه شد. در این گفت و گو چند تن از دانشجویان سابق این دانشگاه از تجارب خود در زمینه ی علم رباتیک و مسابقات جهانی سال های گذشته، نکاتی را بیان کردند.

بحث و تبادل نظر در خصوص فعالیت های مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور سرپرستان این مراکز از دیگر بخش های همایش رباتیک بود که اطلاعات خوبی در اختیار حاضران قرار داد.

در بخش دیگری از این همایش سرپرست تیم های مختلف رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به تشریح لیگ های خود و کارکرد انواع ربات ها پرداختند و علاقه مندان با علم رباتیک آشنا شدند.

شایان ذکر است؛ در پایان این همایش از دانشجویان علاقه مند جهت حضور در لیگ های مختلف رباتیک ثبت نام به عمل آمد.