تاریخ و زمان انتشار : 18:37  -   1394/08/28 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 1991

برای دومین بار و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین؛
بزرگ ترین رویداد کارآفرینی استان قزوین آغاز شد

از مقام معظم رهبری تا رییس جمهور، معاون علمی و فناوری، بدنه ی دولت، رییس دانشگاه آزاد اسلامی و همه ی مسوولان کشور از کارآفرینی حمایت می کنند، پس جا دارد از این فرصت نهایت بهره را ببریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با هفته ی جهانی کارآفرینی، دومین اردوی استارت آپ استان قزوین به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آغاز به کار کرد.

در این اردوی 3 روزه، شرکت کنندگان با ارایه ی ایده های خود و تشکیل تیم های چند نفره به پرورش و بررسی ایده ها می پردازند تا بتوانند از این طریق به یک محصول برسند.

در مراسم افتتاحیه ی این استارت آپ که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، دکتر موسی خانی با اشاره به تاریخچه شکل گیری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: این دانشگاه از هیچ ساخته شد و تاکنون فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته است.

وی که سابقه ی انتخاب بهترین کارآفرین کشور را در کارنامه ی خود دارد، افزود: ما باید در زندگی هدف داشته باشیم و از خود اثروجودی باقی بگذاریم. اگر در 13 سالگی به پشت سر خود نگاه کردیم و اثر نداشتیم، ایرادی ندارد، اما در 50 سالگی نباید اینگونه باشیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: خلاقیت یک موهبت الهی نیست، به قول استیو جابز همه ی انسان ها می توانند خلاق باشند. پایه ی خلاقیت، اعتقاد به آن است.

دکتر موسی خانی ادامه داد: اگر ما اعتقاد داشته باشیم که می توانیم تاثیر بگذاریم، قطعا می توانیم به آن برسیم. پایه ی خلاقیت تخیل است، باور ما می تواند تخیل ما را به محصول تبدیل کند.

کارآفرین برتر کشور در سال 85، افزود: یکی از موانع خلاقیت، ترس است. چرا کودکان خلاق تر هستند، زیرا ترسی از اشتباه کردن ندارد.

دکتر موسی خانی خطاب به دانشجویان و علاقه مندان به کارآفرینی گفت: بنده 24 سال است که رییس دانشگاه هستم و به جرات می گویم که در حال حاضر بهترین دوران را پشت سر می گذاریم، زیرا از مقام معظم رهبری تا رییس جمهور، معاون علمی و فناوری، بدنه ی دولت، رییس دانشگاه آزاد اسلامی و همه ی مسوولان کشور از کارآفرینی حمایت می کنند، پس جا دارد از این فرصت نهایت بهره را ببرید و در این زمینه تلاش کنید.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پایان ضمن تقدیر از برگزار کنندگان اردوی استارت آپ استان قزوین، گفت: ما هم در حد توان کمک می کنیم تا ایده های شرکت کنندگان به محصول تبدیل شود.

شایان ذکر است، دومین اردوی استارت آپ استان قزوین به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین طی روزهای 27 تا 29 آبان ماه برگزار می شود.