تاریخ و زمان انتشار : 13:04  -   1394/08/30 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در اختتامیه دومین استارت آپ استان قزوین:
باید از خام فروشی پرهیز کنیم و با تولید تکنولوژی به محصول و ثروت برسیم

دومین اردوی استارت آپ استان قزوین پس از سه روز تلاش تیم ها با شناخت ایده های برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این اردوی کارآفرینی که همزمان با سراسر کشور و برای دومین سال متوالی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، 11 ایده ی کسب و کار مورد تایید قرار گرفت که پس از 54 ساعت کار و تلاش تیمی، تیم ها به ارایه ی ایده های خود پرداختند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مراسم اختتامیه ی این رویداد بزرگ که با حضور دکتر علیرضا توکلی رییس پارک فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر جلیل خاوندکار از دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران همراه بود، ضمن خیرمقدم به میهمانان و قدردانی از دست اندرکاران و عوامل اجرایی دومین اردوی استارت آپ استان قزوین، از وجود فضای باز و پرامید این روزهای کشور ابراز خرسندی کرد.

دکتر موسی خانی افزود: کارهای خوبی در ایران اسلامی در حوزه های مختلف به خصوص کارآفرینی در حال انجام است که خداوند را از این بابت شاکریم. امیدوارم همان طور که مقام معظم رهبری فرموند از خام فروشی پرهیز کنیم و با تولید تکنولوژی به محصول و ثروت برسیم.

وی ادامه داد: آسایش و آرامش امروز کشور به سادگی به دست نیامده و حاصل خون شهدای پرشمار این مرز و بوم است و به نظرم ادامه دادن راه شهدا تنها با کار و تلاش شبانه روزی برای سربلندی ایران اسلامی محقق خواهد شد.

کارآفرین برتر کشور در سال 85 خطاب به شرکت کنندگان در استارت آپ استان قزوین و افراد دارای ایده، گفت: متاسفانه بسیاری از استارت آپ ها شکست می خورند، بنابراین برای داشتن یک کسب و کار خوب باید نکاتی را رعایت کنید.

دکتر موسی خانی ادامه داد: از شکست ها در استارت آپ ها نترسید و برای رسیدن به هدف ایرادهای آن را برطرف کنید؛ بستر برای کار باز است و باید از این فرصت بهره ببرید، ما هم با تمام توان در خدمت شما هستیم.

وی با اشاره به روش های مختلف تجاری سازی و انواع کسب و کارهای موفق، تصریح کرد: ما در ابتدای هر کاری چند فرضیه بیشتر نداریم که باید این فرضیه ها بسیار تست شوند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به افراد دارای ایده گفت: از ارایه ی ایده های خود نترسید، در محیط بیرون ایده های زیادی وجود دارد که شاید ایده های خوبی هم باشند، اما مهم آن کسی است که این ایده را تکمیل کند، پرورش و به عنوان یک ارزش ارائه دهد.

دکتر موسی خانی افزود: خوشبختانه زمینه برای کارآفرینی و ارایه ی ایده های نو در کشور مهیا شده است و از مقام معظم رهبری تا سایر مسوولان کشور در این زمینه دغدغه دارند و از آن حمایت می کنند که این مهم فرصت مغتنمی برای افراد دارای ایده است.

از نکات جالب و منحصر به فرد اردوی استارت آپ استان قزوین اختلاف سنی 30 ساله میان کوچکترین و بزرگترین شرکت کننده بود که مورد توجه سایر شرکت کنندگان قرار گرفت؛ محمدحسین لک با 14 سال سن کوچکترین و صفر لک با 44 سال سن بزرگترین شرکت کننده در دومین اردوی استارت آپ ویکند استان قزوین بودند.

شایان ذکر است؛ در پایان با انتخاب هیات داوران 3 ایده ی برتر برگزیده شدند که از سوی شرکت یونیلیور و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان حامیان مالی این رویداد بزرگ، جوایز نفیسی به این تیم ها اعطا شد.