کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:43  -   1394/09/04 ارسال به دوستان

درخشش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در جشنواره هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت کشور

در بیستمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان واحد قزوین با کسب رتبه های برتر، خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي قزوین، اين جشنواره هر سال به همت اداره کل فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود و امسال نیز 53 اثر از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در آن حضور داشتند که از این بین 3 اثر دانشجویان این دانشگاه به عنوان آثار برگزیده در مرحله کشوری انتخاب شدند.

در اختتامیه اين جشنواره که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد، مهدی سعیدی در رشته نقاشی به مقام سوم کشور رسید. علیرضا اباصلت به عنوان نفر دوم رشته خوشنویسی انتخاب شد و رومینا اخوان قدس در رشته خوشنویسی شکسته نستعلیق به عنوان نفر سوم برگزیده شد.

هم چنين در مسابقات ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کل کشور که بین تمامی دانشگاه های سراسری، علوم پزشکی، پیام نور و آزاد برگزار شد، نقاشی مهدی سعیدی با موضوع "نماز ظهر عاشورا" از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان سومین اثر برتر کشور انتخاب شد.

شایان ذکر است؛ مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهش های قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی به همت معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و واحد تبریز، در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.