کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:43  -   1394/09/04 ارسال به دوستان

در راستای توسعه ی روابط بین الملل؛
دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دانشگاه مک کوئیری استرالیا نخستین گام همکاری را برداشتند

در راستای تاکید دکتر میرزاده مبنی بر افزایش سطح کیفی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای روابط بین الملل، هیاتی از استادان دانشگاه مک کوئیری استرالیا از دست آوردها و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست که در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، دو طرف با معرفی توانمندی ها و دست آوردهای دانشگاه خود، زمینه های همکاری دوجانبه در زمینه های مختلف را مورد بررسی قرار دادند.

در این نشست که با حضور دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همراه بود؛ در خصوص تبادل دانشجو، اجرای برنامه های مشترک، برگزاری سمینارهای مختلف و ... گفت و گو و تبادل نظر شد.

پس از این نشست، هیات استرالیایی از بخش های مختلف مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دست آوردهای مراکز تحقیقاتی این دانشگاه دیدن کردند.

شایان ذکر است؛ مقرر شد در جلسه ی مشترک بعدی در اسفند ماه، تفاهم نامه ای میان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دانشگاه مک کوئیری استرالیا که از دانشگاه های معتبر جهان است، منعقد شود.