تاریخ و زمان انتشار : 16:10  -   1394/09/04 ارسال به دوستان

مدیر روابط بین الملل دانشگاه مک کوئیری در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
تحت تاثیر دست آوردها و پیشرفت های این دانشگاه قرار گرفتم

مدیر روابط بین الملل دانشگاه مک کوئیری استرالیا، دست آوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در زمینه های مختلف به خصوص کامپیوتر و رباتیک را ستودنی توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، خانم دکتر میشل رابینسون در حاشیه ی بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، محققان و پژوهشگران این دانشگاه را بسیار مشتاق و باانگیزه خواند و گفت: من واقعا تحت تاثیر دست آوردها و پیشرفت های این دانشگاه قرار گرفتم.

وی افزود: امیدوارم در سفر آتی که در اسفند ماه به ایران خواهیم داشت، تفاهم نامه ای در زمینه های مختلف پژوهشی و آموزشی با دانشگاه آزاد اسلامی قزوین منعقد کنیم.

مدیر روابط بین الملل دانشگاه مک کوئیری استرالیا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: من پیش از سفر به ایران، تحت تاثیر تبلیغات سوء علیه ایران، ذهنیت خوبی از این کشور نداشتم؛ اما پس از سفر به ایران دیدگاه جدیدی نسبت به این کشور پیدا کردم.

رابینسون ادامه داد: مردم ایران بسیار صمیمی هستند و رفتار بسیار محترمانه ای با میهمان دارند؛ جامعه ی دانشگاهی ایران نیز نسبت به آنچه که در مطبوعات و رسانه های غربی تبلیغ می شود سطح بالاتری دارند و همواره تلاش می کنند تا از علوم روز دنیا عقب نیافتند.