تاریخ و زمان انتشار : 15:12  -   1394/09/08 ارسال به دوستان

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد؛
پتانسیل بالای واحد قزوین به منظور راه اندازی رشته های پزشکی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه از امکانات، دست آوردها و ظرفیت واحد قزوین بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر سیدعلی ابطحی ضمن بازدید از امکانات و دست آوردهای این دانشگاه، از ظرفیت بالای آن به منظور راه اندازی رشته های علوم پزشکی در این واحد خبر داد.

وی با تمجید موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تقدیر از زحمات شبانه روزی دکتر موسی خانی و همکارانشان، گفت: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل موجود در این دانشگاه و همچنین دانشجو پذیر بودن استان قزوین، راه اندازی دانشکده ی علوم پزشکی می تواند بسیار مناسب و موفق باشد.

در این بازدید مقرر شد تا مطالعات لازم به منظور راه اندازی رشته های علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در کمترین زمان ممکن انجام شود.

شایان ذکر است؛ دکتر طاهره نصرآبادی مدیر پرستاری و مامایی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر امین قاسم‌بیگلو مدیرکل توسعه خدمات سلامت دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اسدالله متاجی سرپرست مرکز امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر محمدصادق بابایی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین، در این بازدید دکتر ابطحی را همراهی می کردند.