تاریخ و زمان انتشار : 10:17  -   1394/09/09 ارسال به دوستان

گام دیگری از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در راه توسعه ی روابط بین الملل؛
امضا تفاهم نامه همکاری با دانشگاه سیجوانگ کره جنوبی

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در راه توسعه ی روابط بین الملل و رسالت علمی خود، تفاهم نامه همکاری در زمینه های مختلف با دانشگاه سیجوانگ کره جنوبی امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در دیدار دکتر موسی خانی رئیس این دانشگاه و دکتر کوشین رئیس دانشگاه سیجوانگ کره جنوبی، دو طرف تفاهم نامه ای در زمینه های تبادل اعضای هیات علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، همکاری های پژوهشی، برگزاری دوره های مشترک تحصیلی، سمینارها و کارگاه های مشترک امضا کردند.

شایان ذکر است؛ دانشگاه سیجوانگ کره جنوبی یکی از دانشگاه های معتبر و شناخته شده در آسیا و دارای قدمت 70 ساله است. 20 هزار دانشجو در این دانشگاه در رشته های مهندسی و علوم انسانی در مقاطع کارشناسی تا دکتری مشغول به تحصیل هستند.