تاریخ و زمان انتشار : 09:41  -   1394/09/10 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات پرس سینه دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مسابقات قدرتی پرس سینه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ویژه آقایان با شناخت نفرات برتر اوزان مختلف به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که در مجتمع ورزشی یادگار امام دانشگاه برگزار شد، بیش از 50 نفر از دانشجویان ورزشکار و علاقه مند در 4 وزن به رقابت با یکدیگر پرداختند.

در دسته ی 70 کیلوگرم این رقابت ها سید محمد حسینی با ثبت رکورد 95 کیلوگرم به مقام اول رسید. در دسته ی 75 کیلوگرم نیز سید مرتضی کاظمی با مهار وزنه 140 کیلوگرمی قهرمان شد.

در دسته ی 85 کیلوگرم نیز بهزاد دنیامالی با ثبت رکورد 140 کیلوگرم مقام نخست را از آن خود کرد و در نهایت در دسته ی 100- کیلوگرم حمید صفایی با رکورد 120 کیلوگرم اول شد.

شایان ذکر است این مسابقات با هدایت آقایان علی باقرپور و مرتضی شاه محمدی و زیر نظر تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.