تاریخ و زمان انتشار : 11:59  -   1394/09/14 ارسال به دوستان

آیت اله عابدینی در همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
اگر جهان قیام کند، بستر آمدن امام زمان (عج) فراهم می شود

هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مسیر مزار شهدای گمنام دانشگاه تا تپه نورالشهدا را پیاده روی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به مناسبت اربعین امام حسین (ع) و به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و معاونت دانشجویی- فرهنگی، همایش پیاده روی با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

در این برنامه ی معنوی و پرشور که با نوحه سرایی یکی از مداحان اهل بیت (ع) همراه بود، شرکت کنندگان مسیر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تا تپه ی نورالشهدا را پیاده طی کردند.

اقامه ی نماز ظهر و عصر در پایان مسیر به امامت آیت اله عابدینی امام جمعه قزوین نیز از ویژگی های این همایش پیاده روی بود.

وی طی سخنان کوتاهی با اشاره به عظمت اربعین حسینی (ع) و شکوهمندتر شدن هر ساله ی برنامه های این روز، گفت: امسال بیش از 30 میلیون زائر در گردهمایی بزرگ روز اربعین حضور پیدا کردند، اگر همه ی عالم و اراده ها به کار گرفته شود، نمی توانند چنین صحنه ای خلق کنند.

امام جمعه ی قزوین ادامه داد: بنیانگذار اربعین خود امام حسین (ع) بودند که در روز عاشورا فرمودند "آیا کسی هست که مرا یاری کند؟" بدون تردید روی سخن حضرت با اهل بیت خود که حضور داشتند و یا دشمنانشان نبوده، بلکه با شهدا و مسلمانان سراسر جهان که برای زنده نگه داشتن مکتب حسینی مقاومت می کنند، بوده است.

آیت اله عابدینی افزود: امام حسین (ع) باعث شده است که دل ما برای کربلا هوایی شود و همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند من به حال زائران امام حسین (ع) غبطه می خورم، دل های ما نیز هوای کربلا کرده است.

وی در پایان گفت: ایران از خود لیاقت نشان داد و قیام کرد، امام (ره) آمد؛ حال اگر جهان قیام کند، بستر آمدن امام زمان (عج) فراهم می شود.

شایان ذکر است، قرائت زیارت اربعین، قرعه کشی کمک هزینه سفر زیارتی مشهد مقدس، اهدای جوایز نفیس و توزیع آش نذری از دیگر بخش های این همایش بود.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.