تاریخ و زمان انتشار : 15:14  -   1394/09/15 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 2041

16 آذر، روز علم دوستی و حقیقت پرستی

16 آذر همیشه فراتر از يك نام براي ملت ايران اسلامي بوده است؛ يك روز تاريخي كه سرآغازي بود برای پيوند جامعه دانشگاهي با مبارزات ضد استعماري؛

روز اندیشه های ناب، روز گسستگی جهل ها و نابخردی ها، روزپرده برداری از گمنامی ها و پرده پوشی ها، روز علم دوستی و حقیقت پرستی، روز طلوع اندیشه های نو، روز انسان های فرهیخته و بالنده.

16 آذر 1332 مبدا جنبش دانشجویی ایران، نمایانگر روح استکبارستیزی، استقلال خواهی، عدالت طلبی و آزادی خواهی دانشجویان ایران است.

دانشجویان انقلابی هنوز راه شهدای 16 آذر را فراموش نکرده اند و این سخن امام(ره) را به یاد دارند که فرمودند: "پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد".

يقين داريم به لطف پروردگار، فرزندان اين سرزمين و به خصوص دانشجويان سرافراز ايران اسلامی با همت و اراده اي ستودني و با استعانت از قرآن و عترت (ع) و در سايه نظام ولايي كه موهبتي الهي و بزرگترين دستاورد انقلاب اسلامي است همواره حافظ آرمان هاي انقلاب و پيشگام در پيشبرد الگوي توسعه و پيشرفت ايراني- اسلامي خواهند بود.

هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز ضمن گرامی داشت و تبریک این روز بزرگ به ملت ایران و در راس آن ها جامعه ی دانشگاهی کشور، حرکت در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری و تعهد عملی به آرمان های انقلاب و شهدای گرانقدر، با کار و تلاش شبانه روزی در جهت اعتلای کشور را خواستارند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین