تاریخ و زمان انتشار : 11:12  -   1394/09/16 ارسال به دوستان

پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت بزرگداشت 16 آذر

رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت بزرگداشت شانزدهم آذر، روز دانشجو و گرامی داشت شهدای این واقعه پیامی صادر کرد .

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پیام دکتر میرزاده آمده است:

"بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّهُمْ فِتْیَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَ زِدْناهُمْ هُدیً(سوره کهف آیه ١٣)

١٦ آذر سال ١٣٣٢ یکی از نقاط عطف در تاریخ آزادی خواهی و ضد استبدادی و ضد استعماری ملت ایران است. در آن سال برای اولین بار گارد شاهنشاهی وارد دانشگاه تهران شد و سه جوان دانشجو قربانی نیکسون معاون وقت ریاست جمهوری آمریکا شدند؛ اما خون همین عزیزان باعث عدم ثبات رژیم شاهنشاهی شد و با رهبری امام راحل و تشدید مبارزات ملت ایران ٢٥ سال بعد با پیروزی انقلاب اسلامی استبداد فرو ریخت.

امروز دانشجویان ایران جوانانی هستند که به خدایشان ایمان و خود مظهر هدایت سایر جوانان و پیشگام هدایت و روشنی بخش بصیرت مردم هستند.

روز دانشجو یادآور روحیه ضد استبدادی و ضد استعماری جامعه دانشجویی ایران است، جامعه ما با داشتن 4.6 میلیون دانشجو دارای توان بالقوه ای از شور و نشاط ضد استبدادی و ضد استعماری است، این دانشجویان علاوه بر اینکه نیروی پیشران توسعه علمی ایران هستند مثل بنیانی مرصوص و سدی آهنین مدافع کشور از آفات داخلی و خارجی و امید آینده کشور و ذخیره و گنجینه ارزشمند فردای ایران هستند، روز دانشجو بر همه دانشجویان و دانشگاهیان مبارک باد.

حمید میرزاده، رییس دانشگاه آزاد اسلامی"