تاریخ و زمان انتشار : 16:12  -   1394/09/17 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات پرتاب دارت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در یک فضای پرشور و پرهیجان در رشته ی پرتاب دارت با یکدیگر رقابت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقه ی جذاب که با استقبال دانشجویان رو به رو شد، 42 دانشجو از دانشکده های مختلف در مجتمع ورزشی یادگار امام (ره) دانشگاه با یکدیگر مسابقه دادند.

در این مسابقات ابراهیم حسینی یکتا و سروش ضیائیان از دانشکده ی برق و رایانه به ترتیب اول و دوم شدند و فرشاد مفتاحی از دانشکده ی عمران نیز به مقام سوم رسید و در پایان به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

شایان ذکر است؛ این مسابقات با همکاری آقایان رضا قدمی و علی باقرپور زیر نظر تریبت بدنی دانشگاه برگزار شد.