تاریخ و زمان انتشار : 09:45  -   1394/09/18 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات جذاب فوتبال دستی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات فوتبال دستی با یکدیگر رقابت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که در مجتمع ورزشی یادگار امام (ره) دانشگاه برگزار شد، 50 نفر از دانشجویان علاقه مند به صورت تیمی و دونفره با یکدیگر به رقابت پرداختند.

تیم ام.آر.ال از دانشکده ی صنایع مکانیک و فنی و حرفه ای متشکل از آقایان جواد زاهدی و امیر درجزینی با پیروزی مقابل تمامی رقبا، به مقام اول این مسابقات رسید.

تیم شهدای زیباشهر از دانشکده ی مدیریت و حسابداری و عمران و نقشه برداری متشکل از آقایان سعید سلطانی و محسن بغدادی، نایب قهرمان شد.

همچنین تیم پرسپولیس از دانشکده مدیریت و حسابداری متشکل از آقایان محمدمعین حسینی و میلاد توسلی عنوان سوم این مسابقات را کسب کرد.

در این مسابقات که با همکاری آقایان قدمی و باقرپور زیر نظر تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد، به تیم های برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.