تاریخ و زمان انتشار : 10:38  -   1394/11/10 ارسال به دوستان

پایان چهارمین کنفرانس بین المللی کنترل، ابزاردقیق و اتوماسیون؛
برگ زرین دیگری بر افتخارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

چهارمین کنفرانس بین المللی کنترل، ابزاردقیق و اتوماسیون در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کنفرانس که روزهای 7 و 8 بهمن ماه برگزار شد، بیش از 300 مقاله از دانشمندان و پژوهشگران مطرح دانشگاه های دولتی و آزاد سراسر کشور  برای داوری دریافت شد که از افزایش چشمگیری نسبت به سه دوره ی گذشته برخوردار بود.

این برای نخستین بار بود که برگزاری کنفرانس بین المللی کنترل، ابزاردقیق و اتوماسیون به یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سپرده شد؛ سه دوره قبلی این کنفرانس تخصصی به ترتیب در دانشگاه های شیراز، تربیت مدرس و امیرکبیر تهران برگزار شده بود.

در فرآیند داوری تلاش شد تا هر مقاله حداقل توسط دو داور مرتبط مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت ۱۴۵ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که ۸۶ مقاله به صورت ارائه شفاهی و ۵۹ مقاله به صورت پوستر در نظر گرفته شد.

دکتر نیک روش، دکتر خاکی صدیق، دکتر منهاج، دکتر یزدان پناه، دکتر خالوزاده، دکتر جاهدمطلق و ... از استادان برجسته رشته کنترل کشور هستند که در این کنفرانس حضور داشتند.

یکی از نقاط بارز این کنفرانس برگزاری یک پنل تخصصی با عنوان بررسی چالش های پیش رو در مهندسی کنترل با حضور استادان برجسته کنترل در روز اول بود که با استقبال خوب شرکت کنندگان مواجه شد.

در این کنفرانس نشستی هم تحت عنوان نقش زنان در مهندسی کنترل با حضور اعضای کمیته زنان انجمن IEEE شاخه ایران برگزار شد که طی آن چند نفر از زنان برجسته در صنعت و دانشگاه در حوزه مهندسی کنترل به سخنرانی و بیان تجربیات خود پرداختند.

همچنین مجلات تخصصی درحوزه کنترل و ابزار دقیق نظیر مجله کنترل دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و مجلات تخصصی برق دانشگاه امیرکبیر نیز آخرین نشریات خود را در این کنفرانس در معرض دید عموم قرار دادند.

شایان ذکر است؛ بازدید از مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نظیر MRL و مرکز رشد دانشگاه باحضور استادان و شرکت کنندگان از حاشیه های این کنفرانس تخصصی بود.