تاریخ و زمان انتشار : 14:04  -   1394/09/25 ارسال به دوستان

افزایش 24 کد رشته ارشد و دکترا در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ؛

24 کد رشته ارشد و دکترا به واحد های درسی این دانشگاه در ترم جدید افزوده شد.

دکتر مرتضی موسی خانی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت : بر اساس اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، 8 کد رشته دکترا و 16 کد رشته کارشناسی ارشد در ترم جدید در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دانشجو می پذیرد.

وی با بیان اینکه رشته های جدید در دفترچه سازمان سنجش ارائه شده است افزود : داوطلبین می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس qiau.ac.ir  مراجعه و از لیست کد رشته ها ذیل مطلع شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین یاد آور شد : در مقطع دکترا ، کد رشته های مدیریت اقتصادی ( اقتصاد اسلامی ) ، مدیریت صنعتی ( استراتژی صنعتی ) ، مدیریت صنعتی ( مدیریت سیستم ها ) ، مدیریت ورزشی ، مدیریت راهبردی سازمان ها و رویداد های ورزشی ، ریاضی کاربردی ( تحقیق در عملیات ) ، ریاضی کاربردی ( آنالیز عددی ) مهندسی صنایع ( صنایع ) و مهندسی کامپیوتر( گرایش شبکه های کامپیوتری )در ترم جدید ارائه می شوند.

دکتر موسی خانی همچنین در باره کد رشته های کارشناسی ارشد برای ورودی های جدید گفت : در مقطع ارشد کد رشته های جامع شناسی ورزشی ، آمار بیمه ، نانو فیزیک ، مهندسی برق ( افزارهای میکرو نانوالکتریک )، مهندسی برق ( سیستم های الکترونیک دیجیتال ) ، مهندسی شیمی ( صنایع غذایی ) ، مهندسی صنایع ( ایمنی صنعتی ) ، مهندسی مالی ، مهندسی عمران ( مهندسی و مدیریت ساخت ) ، علوم و مهندسی صنایع غذایی ( صنایع غذایی ) ، علوم و مهندسی صنایع غذایی ( علوم مواد غذایی ) ، علوم و مهندسی صنایع غذایی ( فناوری مواد غذایی ) ،  علوم و مهندسی صنایع غذایی ( زیست فناوری مواد غذایی ) ، مهندسی برق ، الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی و مهندسی معماری برای ورودی های آینده ارائه می شود.

داوطلبین برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به نشانی  qiau.ac.ir  و سایت سازمان سنجش تا هشتم دی ماه مراجعه نمایند.