تاریخ و زمان انتشار : 16:08  -   1394/09/30 ارسال به دوستان

با سخنرانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
همایش دانشگاه کارآفرین با رویکرد تجاری سازی محصولات و خدمات دانشگاهی

به مناسبت هفته پژوهش با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان هرمزگان، همایشی با محوریت دانشگاه کارآفرین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این همایش طی دو روز با هدف ایجاد مهارت و انگیزش در جوانان دانشجوی شهر میناب توسط تیم گرایش آموزش عالی برگزار شد.

همچنین در روز سوم، همایش دانشگاه کارآفرین در مرکز همایش های دانشگاه علمی کاربردی واقع در بندرعباس برگزار شد.

براساس این گزارش، در این همایش سخنرانانی چون دکتر ساکتی عضو هیات علمی دانشگاه شیراز به مباحثی پیرامون حوزه تجاری سازی محصولات و خدمات دانشگاهی پرداخت. همچنین دکتر علی بدیع زاده عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به تشریح مشکلات موجود بر سر راه تجاری سازی دانش و فناوری اشاره داشت.

همچنین امیررضا علیزاده مجد، سید ابراهیم موسوی و مهندس جابر نوبخت در بحث آموزش کارآفرینانه و چالش های موجود در دانشگاه ها به بحث در این همایش ادامه دادند.

لازم به ذکر است دانشگاه کارآفرین به عنوان یک فلسفه مطرح می شود باید دانشگاه ها در مسیر کارآفرینی قرار بگیرند. در ادامه این همایش سخنرانان به فرآیند تغییر جذب هیات علمی اشاره کردند و ادامه دادند از آنجا که دانشگاه کارآفرین یک فرهنگ است بنابراین نیاز به فرهنگ سازی احساس می شود.

در این همایش به خودکفایی دانشگاه اشاره شد و اینکه ابتدا باید بتوانند برخی از نیازهای خود را برطرف کنند بنابراین نیاز به تجاری سازی محصولات و خدمات حائز اهمیت است.

در ادامه برنامه های هفته پژوهش نیز می توان به برنامه های برگزار شده در خصوص آموزش کارآفرینی در مدارس مناطق محروم استان هرمزگان برای معلمین و دانش آموزان اشاره کرد.

گفتنی است، چندی پیش در آبان ماه سال جاری دانشجویان و استادان کارآفرینی گرایش آموزش عالی، همایشی با محوریت رونمایی از مدل هشت گام کارآفرینانه جهت رسیدن به اشتغال پایدار در مشهد با همکاری اداره کار و تعاون و رفاه اجتماعی استان خراسان رضوی برگزار کردند.