کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 14:54  -   1394/10/01 ارسال به دوستان

با دعوت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
ایجاد زمینه همکاری های مشترک بین ایران و اسلواکی

سفیر اسلواکی در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از پیشرفت ها و توانمندی های این دانشگاه ابراز شگفتی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با رایزنی ها و دعوت امور بین الملل این دانشگاه، "یان بوری"، سفیر اسلواکی در سفری یک روزه به قزوین از توانمندی های قطب علمی، پژوهشی و فرهنگی استان بازدید کرد.

در این بازدید یک روزه یان بوری پس از صرف یک صبحانه کاری، به بازدید از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی قزوین پرداخت.

سفیر اسلواکی با بیان این که دو سال قبل نیز به ایران آمده بود، گفت: پس از آن سفر، علاقه داشتم باز هم به اینجا سفر کنم و متاسفم که این مساله دیر اتفاق افتاد.

یان بوری در ادامه ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مرکز رشد واحدهای فناور، از پیشرفت ها و توانمندی های این دانشگاه ابراز شگفتی و از مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای سفر به کشورش دعوت کرد.

از آنجایی که کشور اسلواکی در بخش آی.تی و تولیدات خودرو فعال است، در این دیدار محور اصلی صحبت ها در این زمینه ها بود و مقرر شد در آینده ای نزدیک چند تیم از این کشور به ایران سفر کنند. در یکی از این سفرها که فوریه ی سال آینده ی میلادی خواهد بود، تیمی از کشور اسلواکی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در خصوص چند پروژه ی علمی و پژوهشی به تبادل نظر می پردازند.

یان بوری نیز با اشاره به صنعتی بودن کشور اسلواکی، گفت: سرمایه گذاران ما در حوزه های مختلف از جمله خودروسازی، حمل و نقل جاده ای و ریلی، معدن، زیرساخت های مربوط به آب، انرژی و بانکداری توان همکاری با استان قزوین را دارند.

شایان ذکر است؛ سفیر اسلواکی در حاشیه ی این سفر یک روزه با مسوولان استانداری و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین نیز دیدار کرد.