تاریخ و زمان انتشار : 12:45  -   1394/10/03 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در مراسم تجلیل از قهرمانان و نخبگان ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
قدر دوران جوانی را بدانید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مراسم باشکوهی با حضور دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از ورزشکاران و قهرمانان ملی و بین المللی این دانشگاه تجلیل شد.

در این مراسم دکتر موسی خانی با تبریک به ورزشکاران موفق و افتخار آفرین دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: گذر عمر بسیار سریع است و اگر از انسان های مسن سوال کنید که زمان چگونه گذشت، قطعا به شما خواهند گفت "به یک چشم به هم زدن"؛ پس قدر دوران جوانی را بدانید.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به یکسان بودن زمان برای همه ی افراد، تصریح کرد: مدیریت زمان در زندگی بسیار مهم است و اگر کسی از زمان خوب استفاده و آن را مدیریت کند، می تواند از دیگران پیشی بگیرد؛ کشورها و افرادی که از ما جلوتر هستند، زمان را بهتر مدیریت کرده اند.

وی با تاکید بر ظرفیت های یادگیری یکسان در افراد مختلف، افزود: در این میان افرادی موفق می شوند که باور داشته باشند می توانند به جایگاه شایسته ای برسند. هر کسی که می تواند در ورزش موفق باشد، با ذهن خود به آن دست یافته و ورزش تنها یک فعالیت فیزیکی نیست؛ چنین فردی قطعا در علم و دانش هم ظرفیت های بالایی دارد.

دکتر موسی خانی خطاب به دانشجویان ورزشکار و افتخار آفرین، گفت: یکایک شما پتانسیل های بزرگی هستید، ظرفیت های بالایی دارید، پس قدر خود را بدانید. شما تنها نباید در سکوهای ورزشی قرار بگیرید و افتخار کسب کنید، ظرفیت شما برای همه ی زمینه ها است و من به همه ی شما عزیزان افتخار می کنم و شخصا انسان های چند مهارتی را بیشتر دوست دارم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دانشجویان ورزشکار توصیه کرد که با ویژن یا هدف زندگی کنند و ادامه داد: ویژن یک آینده ی جذاب و چالشی است، به این معنی که نه آسان است و نه محال و کاملا هم منحصر به فرد است.

وی تصریح کرد: تک تک شما دانشجویان ورزشکار انسان های بزرگی هستید، سعی کنید در همه ی ابعاد الگو و اسوه باشید، اقتدا کنید به ورزشکاران بااخلاق جامعه که همیشه به عنوان پهلوانان مطرح بوده اند، اقتدا کنید به حضرت علی (ع).

دکتر موسی خانی در پایان ضمن قدردانی از زحمات دکتر اکبری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حجت الاسلام صفی خانی مدیرکل فرهنگی و آقای صفری پور مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه، خطاب به دانشجویان ورزشکار، گفت: طوری بدرخشید که پس از دوران قهرمانی در ورزش، بتوانید بازهم در جامعه سرآمد باشید.

شایان ذکر است؛ بسیاری از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا از ورزشکاران ملی و بین المللی ایران هستند که مدال ها و افتخارات بسیاری در سطح آسیا و جهان کسب کرده اند که در این مراسم با اهدای لوح و جوایزی از آنان تقدیر شد.