تاریخ و زمان انتشار : 09:50  -   1394/10/05 ارسال به دوستان

توسط دکتر طه هاشمی؛
آیین نامه کار دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

دکتر طه هاشمی از ابلاغ آیین نامه کار دانشجویی به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مراکز استان، واحدهای مستقل، مراکز آموزشی و سازمان سما، خبر داد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی، اظهار داشت: این آیین نامه با هدف بهره گیری پاره وقت از توانمندی و خلاقیت های دانشجویان در پیشبرد امور دانشگاه و ایجاد زمینه مناسب برای مشارکت اجتماعی، تجربه آموزی دانشجویان و مساعدت مالی به آنان در زمینه شهریه تحصیلی، تدوین شده است.

طه هاشمی با بیان اینکه استفاده از کار دانشجویی در واحدهای دانشگاهی بنا به نیاز ادارات مختلف معاونت های واحد دانشگاهی و کمبود نیروی انسانی است، گفت: تعداد کار دانشجویی در واحدهای جامع، مستقل، بسیار بزرگ، بزرگ، متوسط و کوچک دانشگاه آزاد اسلامی، به نسبت درجه واحدها متفاوت خواهد بود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حوزه های مجاز برای کار دانشجویی، اظهار داشت: اولویت بهره گیری از کار دانشجویی در حوزه روابط عمومی، هسته های ورزشی، سلف سرویس، فعالیت های فرهنگی و پژوهشی و... است.

وی با بیان اینکه دانشجویان متقاضی کار دانشجویی باید واجد شرایط باشند، گفت: دارا بودن صلاحیت های عمومی، حسن سلوک و اخلاق حسنه بنا به تشخیص معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد از ضروری ترین شرایط جهت همکاری و انجام کار دانشجویی است. همچنین دانشجویان متقاضی باید حداقل یک نیمسال تحصیلی را گذرانده باشند.

وی افزود: داشتن میانگین کل حداقل 13 برای دوره های کاردانی و کارشناسی و 15 برای مقاطع بالاتر ضروری است.

دکتر هاشمی درخصوص نحوه انتخاب دانشجویان برای کار دانشجویی گفت: دانشجویان متقاضی کار دانشجویی می توانند با تکمیل فرم های مربوطه، درخواست خود را به حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی واحد تحویل دهند.

طه هاشمی با بیان اینکه به ازای هر ساعت کار دانشجویی، تخفیف شهریه برابر برای دانشجو اعمال می شود، اظهار داشت: تناسب میزان ساعات کارکرد در ماه و تخفیف شهریه بابت کار دانشجویی، باید به نحوی تعیین شود که حداکثر تا سقف50درصد شهریه دانشجو را شامل شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با اشاره به اینکه ساعات کار دانشجویان نباید همزمان با ساعات تشکیل کلاسهای درسی آنان باشد، تأکید کرد: مدت زمان همکاری بر ای هر دانشجو، حداقل 40 ساعت و حداکثر 70 ساعت در ماه خواهد بود.