تاریخ و زمان انتشار : 09:53  -   1394/10/05 ارسال به دوستان

با هدف پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور؛
اساسنامه پژوهشگاه دانشگاه آزاد اسلامی در کمیسیون دائمی هیات امنا تصویب شد

در جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، اساسنامه پژوهشگاه این دانشگاه با هدف پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور توسط اعضا بررسی و به تصویب رسید.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بیست و یکمین جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور دکتر میرزاده و اعضا برگزار شد.

در این جلسه دکتر میرزاده با اشاره به انجام تعهدات دانشگاه آزاد اسلامی در پیاده سازی استاندارهای آموزش عالی گفت: با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان امسال بیش از 5 هزار عضو هیات علمی در این دانشگاه جذب خواهند شد.

وی افزود: از سوی دیگر دانشگاه آزاد اسلامی با پیاده سازی طرح های مانند ساها، احداث یک میلیون و 700 هزار مترمربع فضای آموزشی شامل آزمایشگاه، کارگاه، کلاس درس، استفاده از اعضای هیات علمی دانشگاه های دولتی و ... طی مدت دو سال گذشته گام های موثری در راستای کیفی شدن این دانشگاه برداشته است.

دکتر میرزاده همچنین به استاندارد سازی رشته های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: با توجه به اعتقادی که به رعایت شاخص ها و استاندارد سازی داریم این موضوع در دست کار معاونت آموزش و سنجش و پذیرش قرار گرفت، در این فرایند ممیزی سختگیرانه ای را بر واحدها اعمال کردیم به گونه ای که حدود 2 هزار رشته محل که با استاندارد های سختگیرانه ما تطبیق نمی کرد از دفترچه حذف شد.

در ادامه این جلسه، بررسی اساسنامه پژوهشگاه علوم دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار اعضا قرار گرفت و با بررسی بند های مختلف به تصویب رسید.

دکتر میرزاده با اشاره به اهمیت تاسیس این پژوهشگاه اظهار داشت: تاسیس این پژوهشگاه با توجه به پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به یکی از خواسته های مقام معظم رهبری، آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه و رییس جمهوری صورت می پذیرد.

وی با تاکید بر اینکه این پژوهشگاه صرفا برای امور پژوهشی و تحقیقاتی تاسیس می شود، گفت: پژوهش در حوزه های علوم قرآنی، مطالعات میان فرهنگی، زبان و ادب فارسی و علوم اجتماعی از اهم حوزه های فعالیت این پژوهشگاه به شمار می رود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از آغاز احداث ساختمان این پژوهشگاه در خرداد سال آینده خبر داد و گفت: 18 هزار متربع فضا برای این منظور در نظر گرفته شده است، همچنین کارهای سخت افزاری و نرم افزاری مربوط به این طرح نیز آغاز شده است.