تاریخ و زمان انتشار : 10:55  -   1394/10/07 ارسال به دوستان

تمدید مهلت ثبت درخواست های نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

مهلت ثبت درخواست های نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه نقل و انتقال تا 10 دی ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: تاکنون حدود 18 هزار درخواست نقل و انتقال در سامانه نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به ثبت رسیده است.

با توجه به اینکه تنها به درخواست هایی که در سامانه نقل و انتقال ثبت شده، رسیدگی می شود، متقاضیان مهمانی و انتقالی فقط تا روز پنجشنبه 10 دی ماه برای ثبت درخواست های نقل و انتقال مهلت دارند.

شایان ذکر است، متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و پس مطالعه شرایط مهمانی و انتقالی نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.