تاریخ و زمان انتشار : 18:28  -   1394/10/07 ارسال به دوستان

برگزاری جشن میلاد پیامبر اخلاق و مهرورزی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

همزمان با هفته وحدت و میلاد باسعادت حضرت محمد(ص) و امام صادق(ع) جشنی با حضور دانشجویان، استادان و  کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین کریمیان‌ها از استادان حوزه و دانشگاه به بیان سیره ی اخلاقی و رفتاری پیامبر اکرم (ص) پرداخت و بر پاک زیستی و زنده نگه داشتن ارزش‌ها تاکید کرد.

اجرای موسیقی زنده توسط دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، مولودی خوانی و تواشیح از بخش‌های مختلف این مراسم بود.

همچنین در این جشن از موسیقی «محمد رسول‌اله» ساخته ی فرزین جلیلی از دانشجویان رشته ی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین رونمایی شد.

شایان ذکر است؛ در این مراسم جوایزی هم به قید قرعه به حاضرین اهدا شد.