کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 16:08  -   1394/10/09 ارسال به دوستان

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت روز بصیرت و میثاق امت با ولایت؛
9 دی، روز تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است

تاریخ 37 ساله انقلاب اسلامی مملو از نقاط عطفی است که در اذهان ملت شریف و ولایت مدار ایران اسلامی نقش بسته است.دوران غرورآفرین دفاع مقدس و رشادت های جوانمردان این خطه،تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و پیشرفت های هسته ای از نمونه های بارزی است که جزء هویت هر ایرانی ولایت مدار و متعهد می باشد.و در این عرصه دشمنان و فتنه گران همواره در تلاش بوده اند که مسیر رشد و شکوفایی ملت ایران را سد کنند که با بصیرت ملت و رهبری مدبرانه رهبر فرزانه انقلاب ناکام گشته اند.فتنه بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 از دیگر نقشه ها و ترفند های معاندان و مغرضان نظام بود.که با بصیرت ملت شریف و شهید پرور ایران در حماسه 9 دی 88 نقش برآب شد.

این حماسه بی نظیر و تاریخی به همه دشمنان درونی و بیرونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اثبات کرد که مردم شریف و نجیب ایران اسلامی همان گونه که در طول 37 سال گذشته نشان داده اند تا آخرین نفس و آخرین قطره خون از آرمان ها و ارزش های انقلاب خود و از راه ولایت دفاع خواهند کرد و این حماسه  تجلی عینی مردم سالاری دینی بود و نشان داد که با وجود همه تحریم ها و تهدیدها و تطمیع ها، دیگر داستان اهل کوفه تکرار نخواهد شد و ایرانیان علی زمان خود را تنها نخواهند گذاشت.

9 دی ماه به فرموده رهبر فرزانه انقلاب روز تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است و قوى‏ترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دى و بیست و دوى بهمن وارد کرد. کار ملت ایران در بیست و دوم بهمن، کار عظیمى بود، نُه دى هم همین جور. یکپارچگى ملت آشکار شد.

این فتنه با هدف به چالش کشیدن مبانی و تشکیک در مقبولیت نظام طراحی و به اجرا در آمد. اوج گستاخی فتنه گران و وابستگان آنها درجریان آشوب های خیابانی ، هنجارشکنی و سوء استفاده از رافت نظام اسلامی ، هتک حرمت به ساحت حضرت امام حسین (ع)  و تعرض به مقدسات دینی مردم در ایام محرم بود. ولی بفاصله کمی از این واقعه تاسف انگیز، مردم انقلابی با حرکتی عاشورایی ، خود جوش و تحسین برانگیز در راستای حراست از ارزش های دینی و معنوی خود و حمایت از نظام و رکن اصلی آن یعنی ولایت فقیه با برپائی راهپیمائی کم نظیری ، پیام مهمی را به سران فتنه و وابستگان آنها در داخل و خارج کشور و همچنین حامیان خارجی آنان اعلام کردند که محتوای آن پایداری و استقامت در راستای حفظ ارزش های اسلامی نظام و تداوم حرکت انقلاب بود.

از این رو، ما دانشجـویان ، استادان و کارکنان  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همانند همیشه متحدو استوار و با صدایی رسا اعلاممی داریم که همواره پشتیبان ولی امر مسلمین جهان بوده و همراه و همگام با ملت شهیدپرور و با بصیرت ایران اسلامی با حضور پرشور، گسترده و با نشاط در آئین‌های بزرگداشت حماسه درخشان 9 دی، بار دیگر پیوند وثیق امام، امت و  نقش آن در تولید قدرت پایدار و مستمر برای حفظ انقلاب و نظام اسلامی را نمایان ساخته و با برافراشتن پرچم بصیرت و ولایت‌مداری ‌، نشان خواهیم داد در هر زمان که آرمان‌های بلند انقلاب و میراث‌های گران‌سنگ امام راحل‌(ره) و شهدای عزیز، از سوی ضدانقلاب،فتنه‌گران و بیگانگان مورد مخاطره، تهدید و تعرض قرار گیرد، به‌موقع و به ‌هنگام در صحنه حاضر خواهیم شد و به تکلیف انقلابی خود عمل خواهیم کرد.