تاریخ و زمان انتشار : 16:19  -   1394/10/09 ارسال به دوستان

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین:
9 دی، عید انقلاب ما است

همزمان با فرارسیدن سالروز حماسه 9 دی، هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با آرمان های انقلاب و ولایت فقیه تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در مسجد امام رضا (ع) برپا شد، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین با بیان این که عَلَم دین داری و تدین را چه کسانی می توانند به دوش بکشند، افزود: امیرالمومنین (ع) می فرمایند این عَلَم دیانت را کسانی می توانند عهده دار شوند که اهل بصر باشند.

حجت الاسلام والمسلمین حیدری ادامه داد: ما دو نوع چشم داریم، یکی چشم سر و یکی هم چشم دل و حقیقت بینی؛ این که بتوانیم حقیقت امری را ببینیم، بصیرت است.

وی پذیرش ولایت را از مسایل جدی در باورهای مسلمانان دانست و گفت: در تاریخ هر کجا فتنه ای دامن انسان ها را گرفته، دلیل اش نپذیرفتن ولایت بوده است که این مساله در زمان ما نیز تکرار شد.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین تصریح کرد: درس از فتنه، این است که ما باید امر ولایت را بفهمیم و در تمام ابعاد وجودی خود بتوانیم تجزیه و تحلیل کنیم.

حجت الاسلام حیدری افزود: اگر ما مواضع حق را تبیین و تشریح نکنیم، در روزهای طوفانی دچار مشکل می شویم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر روز عید فطر یا قربان را "عید" می نامند، به این دلیل است که انسان بر شیطان و شهوت خودش پیروز شده است، بنا براین 9 دی، عید انقلاب ما است؛ زیرا در این روز مردم موفق شدند فتنه ها و انحرافات را نابود کنند و یقینا این موفقیت، عید است.

شایان ذکر است؛ در ادامه ی این مراسم بیانیه ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه 9 دی و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت قرائت شد.

متن این بیانیه را می توانید در اینجا بخوانید.