تاریخ و زمان انتشار : 13:40  -   1394/10/12 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
مسابقات شنای دانشجویی در 6 ماده

رقابت های شنای دانشجویی در بخش برادران با حضور 45 شناگر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که در 6 ماده برگزار شد، نفرات اول تا سوم هر ماده مشخص شدند.

در شنای 50 متر کرال پشت، مهران مهریاری، آیدین بیات و سهیل حاجی موسایی به ترتیب اول تا سوم شدند.

در 50 متر کرال سینه نیز آیدین بیات، میلاد سید گرمرودی و علیرضا شیروانیان مقام های اول تا سوم را به خود اخصاص دادند.

در 100 متر کرال سینه نیز علیرضا شیروانیان اول شد، آیدین بیات به مقام دوم رسید و میلاد سید گرمرودی سوم شد.

همچنین در شنای 50 متر و 100 متر قورباغه علیرضا شیروانیان، آیدین بیات و سهیل حاجی موسایی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

در شنای 50 متر پروانه نیز مهران مهریاری، علیرضا شیروانیان و آیدین بیات اول تا سوم شدند.

شایان ذکر است، در پایان با اهدای جوایزی از نفرات برتر تجلیل شد.