کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 14:26  -   1394/10/13 ارسال به دوستان

بیانیه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در محکومیت شهادت مظلومانه آیت الله شیخ نمر باقر النمر

بسم رب الشهدا و الصدیقین

خداوند متعال از خون بی‌گناه نمی‌گذرد و خون به ناحق ریخته

بسیارسریع دامان سیاستمداران و مجریان این رژیم را خواهد گرفت

شهادت شیخ نمر و ریختن به ناحق خون او خطای سیاسی دولت سعودی  است

رهبر معظم انقلاب

مظلومیت مسلمین پس از کشتارهای پاراچنار، بحرین، آذربایجان، نیجریه... و به ویژه تجاوز به یمن و فاجعه مشکوک منا با اقدام خبیثانه دیگری از سوی رژیم عربستان در شهادت آیت الله شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان، بر همگان روشن شد. این اقدام، رفتاری داعش گونه و بخشی از یک توطئه بزرگ برای شیعه هراسی و توهین به مقدسات آنان و تشدید تفرقه در امت اسلامی میان شیعه و سنی  است.

حکم  اعدام این دادگاه قرون وسطایی و صهیونیستی، نقضی است آشکار بر  حقوق بشر و آزادی بیان.

دادگاه عالی عربستان حکم اعدام شیخ نمر را تأیید کرده بود و این حکم در مرحله ای قرار داشت که تنها به دستور پادشاه عربستان اجرا و یا لغو می شد که به مرحله اجرا درآمد. این حکم  ننگین به بهانه های واهی و ادعاهای پوچ و بدون هیچ اساس حقوقی و عقلانی صادر شد. ریشه حقیقی این حکم، حق طلبی آیت الله نمر و مطالبه حقوق از دست رفته مردم مظلومی بود که از سوی دولت فاسد عربستان محکوم به استبداد شده بودند. مردمی که حتی حقوق اولیه آنها نیز سلب شده است.

از این رو ما دانشگاهیان دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین  با محکومیت شدید  این جنایت از سازمانها و نهادهای بین المللی مدعی حقوق بشر و آزادی بیان انتظار داریم با پرهیز از رفتار دوگانه،  در قبال این جنایت سبوعانه بموقع موضعگیری کرده و با محکومیت شدید آن به وظیفه خود عمل نماید.

براستی که او با این اقدام جاهلانه،  اکنون تازه  زنده شده است. خون پاک این شهید جلیل القدر با طنین انداز کردن پیام راستین و آگاهی بخش خود در جای جای سرزمین حجاز، پرچم مبارزه را به دست جوانان مجاهد حجازی برافراشته می کند و این رژیم منفور هزینه اقدام شرم آور خود را در آینده ای نه چندان دور خواهد پرداخت. به فضل الهی و با هوشیاری مسلمانان این حادثه به گونه ای معکوس و با انتقامی سخت از آن جنایتکاران آثارش را در زوال این رژیم عقب افتاده رقم می زند.

در پایان ضمن تسلیت به محضر ولي عصر (ارواحنا له الفداء)، مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و امت اسلامی و نیز خانواده شهید نمر و طلب آمرزش و مغفرت برای روح این شهید مجاهد و مبارز با ظلم و جور؛ بر ضرورت اعتراض فراگیر آحاد  مردم ایران و همچنین ملل و جوامع اسلامی دیگر و نیز آزادیخواهانِ عالم، علیه این جنایت  تاکید فراوان داریم.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان قزوین