کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:48  -   1394/10/13 ارسال به دوستان

با راهپیمایی و صدور بیانیه صورت گرفت؛
محکومیت اعدام رهبر شیعیان عربستان توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن اعلام انزجار از جنایت های آل سعود، شهادت مظلومانه آیت اله شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان پس از اقامه ی نماز ظهر و عصر با حرکت به سوی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با سر دادن شعارهایی ضمن اعلام انزجار از اقدامات رژیم آل سعود علیه شیعیان، اعدام و شهادت مظلومانه آیت اله شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان را محکوم کردند و خواستار برخورد قاطع مقامات و مسوولان کشور با عربستان شدند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی، ضمن قرائت فاتحه برای دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، برای همه ی شهدای اسلام به خصوص شیخ نمر و یاران شهیدش نیز فاتحه فرستادند و نابودی رژیم خونخوار آل سعود را از خداوند متعال خواستار شدند.

بیانیه هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در محکومیت شهادت مظلومانه آیت‌اله شیخ نمر باقر النمر به شرح ذیل است؛

بسمه تعالی

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُوَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُوَمَابَدَّلُواتَبْدِیلًا

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

بار دیگر عالم اسلام در مصیبت شهادت مجاهد عالمی از تبار شیعه که به دست حکّام نالایق و دژخیم سعودی در خون خود غوطه ور شد، به سوگ نشست.

شهادت عالم مجاهد حضرت آیت‌الله شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان، موجب تالم، تاسف و تاثر خاطر فراوان گردید.

این انسان وارسته سالیان متمادی از عمر پر برکت خود را در عرصه های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به تبلیغ اسلام ناب محمدی(ص) گذراند که راه اندازی مراکز مذهبی متعددی همچون «الإمام القائم(عج)» از آن جمله است.

اعدام ظالمانه این عالم حق‌طلب، آل سعود را به چالشی عمیق خواهد کشید و مژده پایان دیکتاتوری حاکمان وهابی را به مسلمانان جهان خواهد داد. امروز بر هر مرد و زن آزاده‌ای روشن است که تفکّر وهابی در برابر تفکر اسلام ناب محمّدی قرارگرفته و از هیچ جنایتی در بسط و گسترش این تفکّر دریغ نمی‌ورزد.

حاکمان عربستان می‌پندارند که با اعدام عالمانی چون شیخ نمر می توانند تفکر علوی شیعه را که همانا اسلام ناب محمدی (ص) در پرتو هدایت اهل بیت (ع) است، حذف کنند اما واقعه عاشورا در تاریخ تشیع نشان داد هر خونی که در راه اسلام ناب بر زمین ریخته شود پایه‌های اسلام اموی، اسلام وهابی و اسلام تکفیری را سست و متزلزل خواهد نمود و در نهایت به دست مصلح آخر الزمان، مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشّریف) بساط اسلام دروغین از سراسر جهان برچیده خواهد شد.

به فرموده رهبرفرزانه انقلاب مقام عظمای ولایت این عالمِ مظلوم نه مردم را به حرکت مسلحانه تشویق می‌کرد و نه به صورت پنهانی اقدام به توطئه کرده بود، بلکه تنها کار او، انتقاد علنی و امر به معروف و نهی از منکرِ برخاسته از تعصب و غیرت دینی بود. وخداوندمتعال از خون بی‌گناه نمی‌گذرد و خون به ناحق ریخته، بسیارسریع دامان سیاستمداران و مجریان این رژیم را خواهد گرفت.

ما اساتید،دانشجویان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی مدیریت نمازضمن محکوم نمودن این عمل دژخیمانه و با عرض تسلیت شهادت این مجاهد نستوه به ساحت مقدس حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنا له الفداء) ، مقام معظم رهبری و عموم مسلمانان جهان، به حاکمان سعودی در خصوص چشیدن طعم عواقب این رفتار ننگین هشدار داده و عالم اسلام و علی الخصوص مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی را به خروش در برابر وحشی گری و کج فهمی حکّام سعودی، دعوت نموده و از دستگاه دیپلماسی کشور به خصوص وزارت امور خارجه می‌خواهد تا موضع گیری شایسته‌ای در خصوص این اقدام ددمنشانه انجام دهند و کشورهای اسلامی را به محکوم کردن این عمل شنیع تحریض نمایند.