کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 16:31  -   1394/10/13 ارسال به دوستان

به میزبانی واحد قزوین برگزار شد؛
کارگاه آموزشی نماز دانشگاه های آزاد اسلامی استان های قزوین و البرز

کارگاه آموزشی فعالان اجرایی نماز و مدیریت اقامه نماز ویژه معاونین، مدیران و کارشناسان حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین و البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه که با همکاری و زیر نظر ستاد اقامه نماز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد قزوین برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین دیانت استاد و پژوهشگر دینی به عنوان مدرس حضور داشت.

حجت الاسلام دیانت در سخنانی با اشاره به آیات متعدد قرآنی و احادیث اهل بیت علیه السلام با موضوع نماز، به نقش و اهمیت امر اقامه نماز در جامعه و خانواده پرداخت و افزود: اگر نماز با خلوص و نیت خالص باشد نتیجه و ثمره آن زیاد است، اگر نماز درست شود اخلاق هم درست می شود.

این پژوهشگر دینی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تکرار نماز در قرآن با موضوعات مختلف به معنی تکرار ظاهری نیست، بلکه این تکرار با خود آموزه های معنوی را به همراه دارد؛ نماز و توحید، نماز و مشورت، نماز و انفاق، نماز و ازدواج و... از جمله ی این آموزه ها هستند.

همچنین در این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین حیدری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در کارگاه، به تبیین جایگاه رفیع اقامه نماز در دانشگاه ها پرداخت و از تمامی دست اندرکاران امر اقامه نماز خواست نسبت به این فریضه مهم بیش از پیش اهتمام داشته باشند.

وی با محکوم نمودن عمل غیر انسانی عربستان سعودی در به شهادت رساندن روحانی مبارز آیت اله شیخ نمر و یارانش، از دستگاه های مربوطه پیگیری این موضوع را خواستار شد.

شایان ذکر است؛ این کارگاه با حضور بیش از 60 نفر از معاونین، مدیران و کارشناسان حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان های قزوین و البرز به مدت دو روز برگزار و در پایان نیز به افراد شرکت کننده گواهینامه اعطا شد.

برای مشاهده ی ادامه ی تصاویر، اینجا را کلیک نمایید.