تاریخ و زمان انتشار : 12:31  -   1394/10/14 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری مسابقات فوتسال درون دانشگاهی

مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشجویان پسر با حضور 32 تیم در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دوره از مسابقات که به همت اداره کل تربیت بدنی در سالن ورزشی یادگار امام (ره) برگزار شد، 32 تیم از دانشکده های مختلف با یکدیگر رقابت کردند.

در این رقابت ها تیم ها به صورت حذفی با یکدیگر مسابقه دادند و در نهایت تیم منتظران قائم به مقام قهرمانی رسید.

تیم پیشکسوتان عمران پس از تیم منتظران، نایب قهرمان شد و در نهایت تیم پیام نیز مقام سوم این رقابت ها را به خود اختصاص داد.

از نکات جالب توجه این مسابقات، حضور داوران رسمی هیات فوتبال استان قزوین بود که بیشتر آن ها نیز از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هستند.

محمد رفیعی پور، مهدی قربانی، علی وقاری، محمد باقری، محمد حاج حیدری، رضا افروزی، وحید شهسواری و ایرج هاشمی بازیکنان تیم منتظران قائم در این رقابت ها بودند.

الیاس توکلی، مسعود فریدون پور، میثم مافی، امیر خاتونی، خشایار دهقان، علیرضا گلباز، محمد دربان و امیرحسین حسینی نیز نفرات تیم پیشکسوتان عمران را تشکیل می دادند.

همچنین یاسر اکبری، حسن زاهدی، امیرحسین میرابی، عرفان بغدادی، سید حسین حسینی، عماد جبرئیلی، علی اصغر قربانی و سروش همدانی بازیکنان تیم پیام در این رقابت ها بودند.