تاریخ و زمان انتشار : 12:40  -   1394/10/20 ارسال به دوستان

کسب رتبه برتر نماز توسط دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

گسترش فرهنگ نماز، تضمین مصونیت، تعالی، بالندگی، همدلی و یگانگی جامعه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در ارزیابی های صورت گرفته توسط ستاد اقامه نماز استان در مورد برنامه ها و عملکرد دستگاه های اجرایی در امر نماز در سال 1393، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب رتبه ی برتر مورد تقدیر قرار گرفت.

در تقدیرنامه ای که در همین راستا با امضای آیت اله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ی قزوین و همچنین دکتر همتی استاندار به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اهدا شده، آمده است؛

"نماز روشنایی چشم و آرامش بخش قلب است، نماز مظهر نظم، هماهنگی و کمال زیبایی است، تجلی گاه فرمان خدا و اظهار ادب در پیشگاه معبود است. نماز معرفت آموز و نمایشگر میزان عشق به معشوق و دلیل طهارت روح است. نماز آموزش خشوع و رخصت دیدار است. گسترش فرهنگ نماز، تضمین مصونیت، تعالی، بالندگی، همدلی و یگانگی جامعه است.

با عنایت به ارزیابی انجام شده توسط ستاد اقامه نماز استان در مورد برنامه ها و عملکرد دستگاه های اجرایی در امر خطیر نماز در سال 1393 و براساس نظر هیات داوران ستاد مذکور، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین شایسته ی تقدیر ویژه ارزیابی می شود.

ضمن تبریک این موفقیت، از سعی و تلاش مدیرکل محترم و اعضای شورا و کلیه دست اندرکاران اقامه ی نماز آن دستگاه تقدیر و تشکر نموده؛ امید است تلاش های انجام شده مورد پذیرش خداوند متعال قرار گیرد و در راه ترویج و توسعه ی فرهنگ نورانی نماز همواره موفق و کوشا باشند."

شایان ذکر است؛ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین سال 92 نیز رتبه ی نخست اقامه ی نماز در استان قزوین را کسب کرده بود.