کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:59  -   1394/10/20 ارسال به دوستان

معرفی "کلینیک سلامت" دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در دنیای امروز نقش کلینیک های سلامت در جهانِ پیشرفته بسیار پررنگ شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در راستای ارتقای سطح سلامت تمام افراد حاضر در دانشگاه و یا مرتبط با آن، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نخستین واحد دانشگاهی است که کلینیک سلامت را در چهار حوزه ی سلامت، درمان، آموزش و پژوهش متمرکز کرده است.

از مهم ترین فعالیت های درمانی این مرکز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• تشکیل پرونده سلامت برای دانشجویان
  • معاینه بیماران سرپایی به صورت رایگان و انتقال بیماران بدحال به بیمارستان با آمبولانس اختصاصی دانشگاه
  • رسیدگی به وضعیت دانشجویان بستری شده در بیمارستان های سطح شهر
  • تشکیل کمیته پزشکی ورزشی برای دانشجویانی که واحد تربیت بدنی اخذ کرده اند، اما به دلیل مشکلات پزشکی برای فعالیت با محدودیت مواجه هستند.
  • بررسی پرونده حوادث دانشجویی
  • بررسی گواهی پزشکی پرسنل
  • بررسی گواهی پزشکی دانشجویان و امکان استفاده از خدمات خاص (مانند آسانسور و ...)

همچنین مهم ترین فعالیت های این مرکز در حوزه ی بهداشتی عبارتند از:

• بازدید بهداشتی روزانه از تمامی بخش های دانشگاه
  • بازدید بهداشتی روزانه از خوابگاه های دانشجویی
  • کنترل میزان املاح و کیفیت آب آشامیدنی دانشگاه به صورت روزانه
  • نمونه برداری و کشت از آب های آشامیدنی و همچنین آب استخرها به صورت مستمر
  • سم پاشی دوره ای به منظور کاهش میزان حشرات و جانوران موذی در بخش های مختلف دانشگاه

از مهم ترین فعالیت های آموزشی کلینیک سلامت نیز می توان موارد ذیل را نام برد:

• درج پیام های بهداشتی روزانه بر روی تابلوها و نمایشگرهای دانشکده ها
  • انتشار پیام های بهداشتی به صورت هفتگی
  • انتشار و توزیع بروشورهای آموزشی و بهداشتی به صورت ماهانه
  • آموزش مدون کمک های اولیه

مرکز مشاوره ی کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز از فعال ترین بخش های این مرکز است که از ابتدای تاسیس با کادر تخصصی و مجرب خود شامل روانشناس و مشاور، در زمینه های تحصیلی، آموزشی، ازدواج، خانواده، شغلی، عاطفی، رفتاری، اعتیاد، مهارت های زندگی، ارزیابی های روانی، روان درمانی، تهیه و توزیع بروشورهای آموزش در راستای ارتقای اطلاعات روانشناختی و بهداشت روانی دانشجویان فعالیت می کند.

این مرکز علاوه بر مشاوره در زمینه های مختلف آموزشی و خانوادگی، تست های خاص روانشناسی نیز انجام می دهد. همچنین دوره های متعدد "مهارت های زندگی"، "همسرگزینی"، "روابط اجتماعی"، "ارتباط موثر" و
"مشاوره ی پیش از ازدواج" نیز توسط این مرکز در سطوح مختلف برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار می شود.