کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:20  -   1394/10/24 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 1920

برگزاری مسابقات والیبال دختران در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مسابقات والیبال درون دانشگاهی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور 5 تیم از دانشکده های مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که در سالن ورزشی امینی و با استقبال پرشور تماشاگران برگزار شد، تیم ها به مدت 2 روز با یکدیگر رقابت کردند.

در پایان این رقابت ها تیم شایستگان به مقام قهرمانی رسید؛ تیم امیرالمومنین نیز نایب قهرمان شد. تیم فاطمه الزهرا هم در جایگاه سوم این رقابت ها قرار گرفت.

آرزو قدمی، سیده مریم بابایی، مونا صیفی، فاطمه حریری پور، زهرا صالحی، شایسته تعهدی، ملیکاسادات منتجبی و فائزه ربیعی بازیکنان تیم شایستگان در این مسابقات بودند.

درسا شادفر، فاطمه قجر، سمیرا عشایری، پرستو همت زاده، مهرناز صنعتیان، سهیلا و زهرا کریمی و مهسا کاظمی نیز بازیکنان تیم امیرالمومنین را تشکیل می دادند.

نصیبه اسدی، مرضیه بهبودی، زهره صالحی، سوسن آرین، فاطمه محمدی، فاطمه موسوی، زهره نانکلی و فاطمه نوروزی نیز اعضای تیم فاطمه الزهرا در این مسابقات بودند.

شایان ذکر است، در مراسم اختتامیه این رقابت ها که با حضور مهندس صفری پور مدیر تربیت بدنی و دکتر بی نیاز مدیرگروه تربیت بدنی همراه بود، جوایزی به رسم یادبود به تیم های برتر اهدا شد.