کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 12:43  -   1394/10/24 ارسال به دوستان

در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین مقرر شد؛
تصویب طرح های دانش بنیان توسط شورای استانی

جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با حضور دکتر میرزاده، دکتر موسی خانی، آیت اله محمدی تاکندی، دکتر همتی، حجج الاسلام والمسلمین علیخانی و ابوترابی فرد و سایر مسوولان در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر میرزاده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه دکتر میرزاده با اشاره به اهمیت توسعه شرکت های دانش بنیان توسط مسئولان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: با مشارکت معاونت پژوهشی و فرهنگی، شرکت های دانش بنیان فرهنگی در این دانشگاه تاسیس شد که برخی از آنها نیز موفق به تولید محصول شده اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی توجه به اقتصاد دانش بنیان را یکی از مهمترین موارد برنامه توسعه دانشگاه برشمرد و گفت: همان گونه که مقام معظم رهبری نیز فرموده اند علم باید تبدیل به ثروت شود، معنای این جمله آن است که علم باید نافع باشد، به همین سبب لازم است تا زیربناهای اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه توسعه یابند.

وی با تاکید بر اهمیت به کارگیری اعضای هیات علمی تمام وقت در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، ایجاد الگوی مناسب برای دانشجویان، توسعه کیفی و ... تنها با حضور استادان تمام وقت محقق می شود. به همین خاطر ضروری است تا مسئولان دانشگاه نسبت به جذب اعضای هیات علمی اهتمام ویژه ای داشته باشند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بودجه دانشگاه مبتنی بر برنامه تدوین می شود، خاطر نشان کرد: توجه به مشاهیر، توسعه مجلات علمی-پژوهشی، افزایش تولید مقالات علمی، توسعه شرکت های دانش بنیان، ایجاد شهرک شفا و توسعه زیربناهای آموزشی از مواردی است که در تدوین برنامه استان ها باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر میرزاده با تاکید بر ضرورت جذب استادان تمام وقت، گفت: تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، ایجاد الگوی مناسب برای دانشجویان، توسعه کیفی و ... تنها با حضور اساتید تمام وقت محقق می شود.

وی همچنین از اجرای برنامه مالی دانشگاه از ابتدای فرودین سال آینده خبر داد و گفت: سعی ما براین است که تا بهمن ماه بودجه دانشگاه را برای تصویب به هیات امنای مرکزی تقدیم کرده تا بتوانیم برنامه های مالی را از ابتدای سال آتی اجرایی کنیم.

دکتر میرزاده واحدهای استان قزوین را از پیشروترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کسب درآمدهای غیرشهریه ای دانست و افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان سال 99 وابستگی دانشگاه به شهریه 60 درصد خواهد بود و معنای آن این است که واحدها باید 40 درصد از درآمدهای خود را از طریق ارتباط با صنعت و خدمات تامین کنند تا فشار مالی بر خانواده ها کاهش یابد.

وی در ادامه پیشنهاد داد شهریه ثابت دانشجویان موجود (غیرپزشکی) در استان قزوین نسبت به سال 94 هیچ گونه افزایشی نداشته باشد که این پیشنهاد با اتفاق آرا به تصویب رسید.

در ابتدای این جلسه نیز دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین به ارائه گزارشی درباره وضعیت واحدهای استان از لحاظ تعداد دانشجو، نسبت استاد به دانشجو و ... پرداخت.

وی گفت: در حال حاضر تعداد دانشجویان استان 39 هزار و 322 نفر است که از این تعداد 12 هزار و 75 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 804 نفر در مقطع دکترا تحصیل می کنند.

دکتر موسی خانی درباره نسبت اعضای هیات علمی به دانشجو در استان قزوین نیز گفت: تعداد اعضای هیات علمی با مرتبه دکترا 338 نفر است که نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به هیات علمی با مرتبه استادیار و بالاتر 38 می باشد.

وی درباره آخرین وضعیت اجرای طرح شفا در استان گفت: پس از تصویب طرح شهرک فن آوری آزاد (شفا) در کمیسیون دایمی هیات امنای استان قزوین، زمینی به مساحت 48 هکتار تامین شد که پس از انتخاب پیمانکار جهت دیوار کشی و عقد قرارداد، دیوار کشی آن با پیشرفت 25 درصد صورت گرفته است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: این استان دارای 56 کارگاه و 115 آزمایشگاه است که در سامانه ساها تعداد تجهیزات آن 2 هزار و 419 و تعداد خدمات ارائه شده 29 است.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از شاخص های اهداف کمی برنامه پنج ساله ششم در افق 1404 استان پرداخت.

شایان ذکر است بودجه استان قزوین از نظر درآمد-هزینه 176 میلیارد تومان و از حیث منابع-مصارف نیز 219 میلیارد تومان به تصویب رسید. همچنین اختیار تصویب طرح های دانش بنیان واحدهای استان به شورای اقتصاد دانش بنیان استان واگذار شد.