کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:44  -   1394/10/29 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
نشست تخصصی آزادی اندیشه در ادبیات قرآنی و سیره نبوی و علوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، نشست تخصصی آزادی اندیشه در ادبیات قرانی و سیره نبوی و علوی با حضور بیش از 45 نفر از استادان این دانشگاه برگزار شد.

در اين نشست حجت الاسلام والمسلمین دیانت از مدرسین حوزه و دانشگاه ضمن تبیین انواع آزادی ها به بحث در خصوص آزادی در قران و سیره اهل بیت (ع) پرداخت.

وی وجود گناهان و شهوات نفسانی را دلیلی بر اسارت روح انسان دانست و تاکید کرد: تقوای الهی و پرهیزگاری اصل آزادی است که انسان با این مقوله می تواند خود را از اسارت های نفسانی آزاد کرده و در مسیر رشد گام بردارد.

حجت الاسلام دیانت در ادامه به بیان مصادیق آزادی اندیشه در قرآن پرداخت و گفت: آیات قرآنی زیادی در این خصوص وجود دارد، همچنین در سیره امامان معصوم (ع) همواره از آزادی اندیشه در جهت رشد انسان ها استفاده شده است.

بر این اساس از استادان علاقه مند و شرکت کننده در این نشست جهت ارائه مقاله برای چاپ در کتابچه مقالات با عنوان "آزادی اندیشه در ادبیات قرانی و سیره نبوی و علوی" دعوت به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ نشست تخصصی آزادی اندیشه در ادبیات قرآنی و سیره نبوی و علوی به همت حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با همکاری پژوهشکده قرآن و عترت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با استقبال بسیار خوب استادان برگزار شد.