تاریخ و زمان انتشار : 17:13  -   1394/11/03 ارسال به دوستان

ارائه آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نمایشگاه عطر حضور

به مناسبت برگزاری بیست وچهارمین اجلاس سراسری نماز به میزبانی استان قزوین، نمایشگاهی از آثار و دستاوردهای نماز با عنوان عطر حضور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان قزوین برپا شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نمایشگاه که با حضور بیش از 60 غرفه از ارگان ها و دستگاه های اجرایی دولتی، مردم نهاد و ارگان های خصوصی برپا شده، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با مشارکت سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری خود با موضوع نماز طی پنج سال اخیر را به نمایش گذاشته است.

دانشگاه های آزاد اسلامی واحدهای قزوین، سازمان مرکزی، تهران شمال، تهران غرب، پزشکی تهران، اسلامشهر، زنجان، همدان، کرمانشاه و تاکستان با ارائه آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری نماز از قبیل نقاشی، خط، نقاشی خط، نشریه، پایان نامه، تابلو فرش و نرم افزارهای مرتبط با نماز در این نمایشگاه شرکت دارند.

محمدرضا سلیمانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و نفر برتر خوشنویسی مسابقات کشوری قرآن و عترت، همه روزه در غرفه ی دانشگاه آزاد اسلامی آیات و جملات مربوط به نماز را به صورت زنده برای بازدیدکنندگان خطاطی و خوشنويسي می کند.

شایان ذکر است؛ این نمایشگاه از اول تا ششم بهمن ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان قزوین از ساعت 9/30 تا 19/30 برپا می باشد.